ДНС подржао Ненада Вуковића за новог начелника општине Пале

18.10.2020. 20:03
4
ИЗВОР: Катера

Општински одбор Демократског народног савеза (ДНС) Пале подржао је вечерас у Палама Ненада Вуковића као кандидата за новог начелника општине Пале, на изборима који ће се одржати 15. новембра текуће године.

Подршку Вуковићу испред ДНС, сад већ бившег коалиционог партнера владајуће структуре на нивоу Републике Српске, саопштили су јавности представници главни секретар ДНС Дарко Бањац и предсједници ОО ДНС Источно Ново Сарајево Александар Главаш и Пале Марко Кубатлија.

Слика

Предсједник ОО ДНС Источно Ново Сарајево Александар Главаш рекао је паљански одбор ДНС носилац промјена у овој општини, те поручио да ће нови начелник ове општине бити Ненад Вуковић.

- Вечерас је Демократски народни савез подржао Ненада Вуковића за новог начелника Пала и ми смо сигурни да ће, када видите ову енергију и ову листу, нови начелник Пала бити Ненад Вуковић - рекао је Главаш новинарима.

Предсједник ОО ДНС Пале Марко Кубатлија истакао је да је циљ овог одбора освојити 2.500 гласова и пет одборничких мандата.

- Вечерас представљамо кандидата за начелника општине Пале, односно новог начелника Ненада Вуковића, те поручујемо свима да ћемо ми са 2.500 гласова допринијети промјенама у Палама, као и на свим нивоима власти у Републици Српској. Пале ће бити покретач нове енергије, нове власти и нових снага - истакао је Кубатлија.

Слика

Генерални секретар ДНС Дарко Бањац рекао је новинарима да сви који су сумњали у одлуке ове странке да ће престати са тим 15. новембра.

- Општински одбор ДНС Пале ће освојити 2.500 гласова и то је циљ. Они који су сумњали да ДНС нема снаге, храбрости и одлучности од јуче више не треба да сумњају. ДНС има свој пут и то није пут понижења, него пут међусобног уважавања и поштовања - рекао је Бањац.

Он је сигуран да ће ОО ДНС Пале остварити свој циљ од 2.500 гласова под слоганом "За људе и живот Пала".

Слика

Кандидат за начелника општине Пале испред општинских одбора Српске демократске странке (СДС) и Партије демократског прогреса (ПДП) Ненад Вуковић захвалио се ОО ДНС на подршци у трци за новог начелника општине, те најавио нови почетак за општину Пале.

- Прво бих честитао ДНС-у што је имао храбрости да учини оно што ми већ дуго чекамо да се уради. На Палама су се данас састали руководства општинских одбора СДС-а и ПДП-а и одлучили смо да прихватимо ову подршку - рекао је Вуковић и додао да ове три партије сада имају много заједничких циљева.

Вуковић је истакао да је општина Пале деведесетих била мјесто у којем су се дешавале важне ствари, да је имала такву судбину, те да је очигледно да и данас, према његовим ријечима, настаје неко ново доба промјена.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Анонимно 21.10.2020. 19:10
    Do juce SDS/PDP pricali najlosije o ovima a danas gle cuda zajedno.Boze sacuvaj nas od ovakvih ljudi.Ali I od onih koji su znali sta Nesic radi a sad ga kao smjenjuju zbog toga.
  • Generic placeholder image
    Pale 20.10.2020. 09:52
    Samo jos nemojte postaviti komentare i super,znamo odakle duva vjetar
  • Generic placeholder image
    Tribat ce vam mnogo sreće 19.10.2020. 18:28
    Risto, ti nisi sposoban zenu da nadjes ni na funkciji, a dobro znamo sta je njegos reka':
    "Ko zna upravljati zenom, slobodno mu dajte i DRŽAVU!"
  • Generic placeholder image
    Risto S 18.10.2020. 22:17
    Odlicno momci!
    Samo tako, treba skinuti ove crvene.
    Sretno
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    19h 13m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    17h 27m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    15h 17m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    7h 42m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    13h 15m
    0