Додик честитао Мајдову освајање бронзане медаље у Токију

29.08.2019. 20:04
0
ИЗВОР: Срна

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је репрезентативцу Србије у џудоу Немањи Мајдову из Источног Сарајева освајање бронзане медаље на Свјетском првенству у Јапану.

- Још једном сте показали супериорност и снагу на спортском терену, а љубитељима спорта приуштили незаборавне тренутке. Све нас, који навијамо за Вас, учинили сте поносним и срећним - , истакао је Додик у честитки. 

Он је Мајдову пожелио много спортске среће, успјеха и нових одличја, као и да још много година доминира спортским теренима, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ. 

- Иако се још опорављате од повреде кољена, по ко зна који пут показали сте да сте велики спортиста храброг срца који ће још дуго господарити на спортским такмичењима - , нагласио је Додик. 

Он је захвалио Мајдову за све тренутке радости, поноса и среће које већ годинама приређује љубитељима спорта и пожелио му много успјеха у каријери и приватном животу.

Коментари 0
Повезане вијести
Мајдов и Врачар са Србијом освојили бронзу на Европском првенству Мајдов и Врачар са Србијом освојили бронзу на Европском првенству
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    14h 6m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 2m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    13h 6m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    9h 59m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    11h 56m
    0