Dodik čestitao Majdovu osvajanje bronzane medalje u Tokiju

29.08.2019. 20:04
0
IZVOR: Srna

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je reprezentativcu Srbije u džudou Nemanji Majdovu iz Istočnog Sarajeva osvajanje bronzane medalje na Svjetskom prvenstvu u Japanu.

- Još jednom ste pokazali superiornost i snagu na sportskom terenu, a ljubiteljima sporta priuštili nezaboravne trenutke. Sve nas, koji navijamo za Vas, učinili ste ponosnim i srećnim - , istakao je Dodik u čestitki. 

On je Majdovu poželio mnogo sportske sreće, uspjeha i novih odličja, kao i da još mnogo godina dominira sportskim terenima, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH. 

- Iako se još oporavljate od povrede koljena, po ko zna koji put pokazali ste da ste veliki sportista hrabrog srca koji će još dugo gospodariti na sportskim takmičenjima - , naglasio je Dodik. 

On je zahvalio Majdovu za sve trenutke radosti, ponosa i sreće koje već godinama priređuje ljubiteljima sporta i poželio mu mnogo uspjeha u karijeri i privatnom životu.

Komentari 0
Povezane vijesti
Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu Majdov i Vračar sa Srbijom osvojili bronzu na Evropskom prvenstvu
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    8h 46m
    10
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    7h 42m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    23h 26m
    0
  • Posljednji kondorov let
    21h 11m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    23h 32m
    0