Додик честитао Станивуковићу Дан града

22.04.2021. 15:38
1
ИЗВОР: srpskainfo

Долазак Александра Вучића по заслужено признање почасног грађанина, те обећани пројекти у Бањалуци, свакако су обиљежили овогодишњу прославу Дана Града, али је још један моменат привукао пажњу новинара и јавности.

Вјероватно најљући политички опоненти у Републици Српској, лидер СНСД и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић, бар на тренутак су заборавили на политичке сукобе.

Прликом доласка у Бански двор, на свечану академију, Додик није могао да избјегне једног од домаћина, те му је пружио руку. Судећи по фотографијама, руковање је било срдачно, објеручке са Станивуковићеве стране, баш како и доличи слављеничкој, славској атмосфери.

Руковање Додика и Станивуковића осмијехом је пропратио предсједник Србије Александар Вучић, који их је касније позвао на састанак коме су присуствовали и предсједник градске Скупштине, Младен Илић, као и премијер Српске, Радован Вишковић и предсједница Републике, Жељка Цвијановић. Како је речено, разговарало се о пројектима које ће заједно проводитиГрад Бањалука, Влада Српске и држава Србија.

У односу на претходне дане, када су политичке подјеле у Бањалуци достигле врхунац, сједање за исти сто и разговор о пројектима несушно битним за Бањалуку и Бањалучане, изгледа као најава неких бољих времена.

Само се надамо да све неће пасти у воду чим Вучић пређе преко Дрине.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Tadija 22.04.2021. 16:58
    Sad ce da proba da te pridobije na sve nacine da bi prosao na izborima.A ti Drasko nisi naivan pametno samo.Ako udaris kontru gubis ako se priklonis gubis.Sad ide balansiranje zovi babu da ti pomogne smo ona moze s ovim Dodikom.On nije bas pametan samo sila,a baba se nagledala takvih.
Повезане вијести
Додик предложио свим странкама да не учествују на изборима према Шмитовим наметнутим правилима Додик предложио свим странкама да не учествују на изборима према Шмитовим наметнутим прави...
У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ У сриједу у УН о резолуцији о Сребреници и сједница Савјета безбједности УН о БиХ
Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем Изабрана нова Влада Србије на челу са Вучевићем
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    1h 2m
    4
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    1h 7m
    1
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    14h 29m
    0
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    1h 59m
    0
  • Паљанин Горан Круљ освојио злато на Eвропском првенству у дизању тегова
    13h 2m
    0