Додик: „Моја побједа је часна и чиста“

17.10.2022. 14:45
2
ИЗВОР: srna.rs

Кандидат СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је његова побједа на протеклим изборима часна и чиста.

Стрпљиво ћемо сачекати ово незаконито бројање и знаћемо бранити побједу кад смо знали и побиједити. Грађани који су нам дали подршку добиће сатисфакцију с неколико дана закашњења - навео је Додик.

Према његовим ријечима, „Централна изборна комисија (ЦИК) БиХ без легитимитета доноси незаконите одлуке о поновном пребројавању гласова, а да претходно нису утврђени ни прелиминарни резултати“.

- Иако незаконита одлука ЦИК-а мора кад-тад довести до резултата избора за предсједника Републике Српске, а ми се тог резултата не плашимо јер знамо да је наша побједа часна и чиста - навео је Додик на „Твитеру“.

Он је указао на то да неодговорни иступи ЦИК-а, али и лидера СДС-а и ПДП-а Бранислава Бореновића и Мирка Шаровића говоре да је свима стало до свега сем до истине.

- А истина је једноставна. Као кандидат СНСД-а на предсједничким изборима побиједио сам недостижном предношћу кандидата опозиције - рекао је Додик.

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Младене 17.10.2022. 18:14
    Из приложеног се види да си јако интелигентна особа.
  • Generic placeholder image
    Mladen 17.10.2022. 15:20
    Zivio Predsjednice.
    A ovi sto pisu lkolumne o ugrozenosti koleginice - vi ste svoje ispisali pred Srpskim narodom. Da se sada ponove izbori ne bi ni 20% glasova imali.
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност Затворена гласачка мјеста на сјеверу КиМ: Изузетно ниска излазност
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    10h 27m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    11h 11m
    0
  • Васкрси васкрсле српске војске
    15h 16m
    0
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    15h 20m
    2
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    47m
    0