Dodik: „Moja pobjeda je časna i čista“

17.10.2022. 14:45
2
IZVOR: srna.rs

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je njegova pobjeda na proteklim izborima časna i čista.

Strpljivo ćemo sačekati ovo nezakonito brojanje i znaćemo braniti pobjedu kad smo znali i pobijediti. Građani koji su nam dali podršku dobiće satisfakciju s nekoliko dana zakašnjenja - naveo je Dodik.

Prema njegovim riječima, „Centralna izborna komisija (CIK) BiH bez legitimiteta donosi nezakonite odluke o ponovnom prebrojavanju glasova, a da prethodno nisu utvrđeni ni preliminarni rezultati“.

- Iako nezakonita odluka CIK-a mora kad-tad dovesti do rezultata izbora za predsjednika Republike Srpske, a mi se tog rezultata ne plašimo jer znamo da je naša pobjeda časna i čista - naveo je Dodik na „Tviteru“.

On je ukazao na to da neodgovorni istupi CIK-a, ali i lidera SDS-a i PDP-a Branislava Borenovića i Mirka Šarovića govore da je svima stalo do svega sem do istine.

- A istina je jednostavna. Kao kandidat SNSD-a na predsjedničkim izborima pobijedio sam nedostižnom prednošću kandidata opozicije - rekao je Dodik.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Mladene 17.10.2022. 18:14
    Iz priloženog se vidi da si jako inteligentna osoba.
  • Generic placeholder image
    Mladen 17.10.2022. 15:20
    Zivio Predsjednice.
    A ovi sto pisu lkolumne o ugrozenosti koleginice - vi ste svoje ispisali pred Srpskim narodom. Da se sada ponove izbori ne bi ni 20% glasova imali.
Povezane vijesti
Dodik predložio svim strankama da ne učestvuju na izborima prema Šmitovim nametnutim pravilima Dodik predložio svim strankama da ne učestvuju na izborima prema Šmitovim nametnutim pravi...
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost Zatvorena glasačka mjesta na sjeveru KiM: Izuzetno niska izlaznost
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    12h 8m
    8
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    10h 10m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    9h 3m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    9h 8m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    8h 11m
    1