Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”

19.05.2023. 17:01
4
ИЗВОР: glassrpske.com

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да подржава митинг који је предсједник Србије Александар Вучић најавио за 26. мај у Београду, те је позвао грађане Српске који су у могућности да присуствују овом скупу.

Додик је нагласио да ће скратити планирану посјету неким земљама, те ће доћи на најављени скуп у Београд и подржати Вучића и руководство Србије.

- Ми ћемо као организација одлучити на који начин да се организује превоз за људе који желе да присуствују том догађају и то је у фази разматрања - рекао је Додик новинарима у Бањалуци након сједнице Извршног комитета СНСД-а.

Додик је нагласио да апсолутна стабилност Србије зависи од позиционирања и снаге коју има њен предсједник Александар Вучић, те навео да било каква дестабилизација Србије угрожавањем његове позиције није прихватљива за Српску.

- То би Србију довело у додатну дестабилизацију и наш интерес је и даље снажна Србија која само таква има снагу да помогне Републици Српској - истакао је Додик.

Он је подсјетио да су Србију дестабилизовали недавни догађаји, односно два масовна убиства у Београду и Младеновцу, и да постоје они који су то покушали да искористе за политичке обрачуне.

Додик је нагласио да Србија послије свега мора да буде јединствена, истакавши да ће Српска у том смислу подржати Вучића и руководство Србије.

Рекао је да га не занима да ли на скуп иде и лидер новооснованог Народног фронта Јелена Тривић.

- Ко је Јелена да је увлачите мени у разговор? Сви имају право да говоре шта хоће па и губитници. Нисам гледао шта је причала она је ирелевантна политицка фигура - навео је Додик коментаришући синоћње гостовање Тривићеве у једној ТВ емисији.

Додик је истакао да би требао да јој буде захвалан Јелени Тривић јер “разбија опозицију”.

-Хвала јој што је разбила ПДП. Одлазе им чланови, а нико из СНСД није отишао. То је губитничка страна. Ко би могао да у њој види снагу, она блефира. Вјеруjем да неће бити успјешна у будућности, она није ни у форми уједа комарца - рекао је Додик.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Skijaš 21.05.2023. 15:48
    I Dodik i Vučić su obični palamudi.
  • Generic placeholder image
    Исељени сарајлија 21.05.2023. 08:46
    Одавно је то јасно, а ово је само потврда, да смо ми Срби у Републици Српској и Босни и Херцеговини од 1992. па на овамо, србијански таригуз.
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 19.05.2023. 20:07
    Svi su oni isti,dok ne bude jedan covjek jedno radno mjesto neće biti bolje,ovako i sami ne znaju šta i gde rade jedni te isti ljudi.
  • Generic placeholder image
    Srecko 19.05.2023. 17:50
    Koja bahatost i prostakluk kvazi predsjednika. Da li je u pitanju trema, zavist ili nesto trece? Dodik je kamen oko vrata i nama i Srbiji.
    Nisko smo pali ko nas predstavlja!!!
Повезане вијести
Вучић: Супротставићемо се светским лобистима снажније него што мисле Вучић: Супротставићемо се светским лобистима снажније него што мисле
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Вучић због Сребренице у УН шаље изасланка са писмом, ево шта ће тражити Вучић због Сребренице у УН шаље изасланка са писмом, ево шта ће тражити
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    8h 47m
    0
  • Крађа у Палама
    7h 5m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    21h 24m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    3h 32m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    6h 20m
    0