Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”

19.05.2023. 17:01
4
IZVOR: glassrpske.com

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je danas da podržava miting koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio za 26. maj u Beogradu, te je pozvao građane Srpske koji su u mogućnosti da prisustvuju ovom skupu.

Dodik je naglasio da će skratiti planiranu posjetu nekim zemljama, te će doći na najavljeni skup u Beograd i podržati Vučića i rukovodstvo Srbije.

- Mi ćemo kao organizacija odlučiti na koji način da se organizuje prevoz za ljude koji žele da prisustvuju tom događaju i to je u fazi razmatranja - rekao je Dodik novinarima u Banjaluci nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a.

Dodik je naglasio da apsolutna stabilnost Srbije zavisi od pozicioniranja i snage koju ima njen predsjednik Aleksandar Vučić, te naveo da bilo kakva destabilizacija Srbije ugrožavanjem njegove pozicije nije prihvatljiva za Srpsku.

- To bi Srbiju dovelo u dodatnu destabilizaciju i naš interes je i dalje snažna Srbija koja samo takva ima snagu da pomogne Republici Srpskoj - istakao je Dodik.

On je podsjetio da su Srbiju destabilizovali nedavni događaji, odnosno dva masovna ubistva u Beogradu i Mladenovcu, i da postoje oni koji su to pokušali da iskoriste za političke obračune.

Dodik je naglasio da Srbija poslije svega mora da bude jedinstvena, istakavši da će Srpska u tom smislu podržati Vučića i rukovodstvo Srbije.

Rekao je da ga ne zanima da li na skup ide i lider novoosnovanog Narodnog fronta Jelena Trivić.

- Ko je Jelena da je uvlačite meni u razgovor? Svi imaju pravo da govore šta hoće pa i gubitnici. Nisam gledao šta je pričala ona je irelevantna politicka figura - naveo je Dodik komentarišući sinoćnje gostovanje Trivićeve u jednoj TV emisiji.

Dodik je istakao da bi trebao da joj bude zahvalan Jeleni Trivić jer “razbija opoziciju”.

-Hvala joj što je razbila PDP. Odlaze im članovi, a niko iz SNSD nije otišao. To je gubitnička strana. Ko bi mogao da u njoj vidi snagu, ona blefira. Vjerujem da neće biti uspješna u budućnosti, ona nije ni u formi ujeda komarca - rekao je Dodik.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Skijaš 21.05.2023. 15:48
    I Dodik i Vučić su obični palamudi.
  • Generic placeholder image
    Iseljeni sarajlija 21.05.2023. 08:46
    Odavno je to jasno, a ovo je samo potvrda, da smo mi Srbi u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini od 1992. pa na ovamo, srbijanski tariguz.
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 19.05.2023. 20:07
    Svi su oni isti,dok ne bude jedan covjek jedno radno mjesto neće biti bolje,ovako i sami ne znaju šta i gde rade jedni te isti ljudi.
  • Generic placeholder image
    Srecko 19.05.2023. 17:50
    Koja bahatost i prostakluk kvazi predsjednika. Da li je u pitanju trema, zavist ili nesto trece? Dodik je kamen oko vrata i nama i Srbiji.
    Nisko smo pali ko nas predstavlja!!!
Povezane vijesti
Vučić: Suprotstavićemo se svetskim lobistima snažnije nego što misle Vučić: Suprotstavićemo se svetskim lobistima snažnije nego što misle
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Vučić zbog Srebrenice u UN šalje izaslanka sa pismom, evo šta će tražiti Vučić zbog Srebrenice u UN šalje izaslanka sa pismom, evo šta će tražiti
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    22h 46m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    20h 15m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    14h 29m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    19h 33m
    1
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    10h 41m
    0