Докторе шокирао стравичан призор

22.08.2019. 19:49
0
ИЗВОР: Srpska.info

Милан Мудринић (57) из Босанске Крупе, који је претрпио тешке повреде главе након што га је у Ламинцима код Градишке синоћ напао зет Горан Мирковић (39), налази се у коми и све даље прогнозе су неизвјесне.

У каквом се здравственом стању налази тешко повријеђени Мудринић говорила су избезумљена лица дежурних љекара болнице у Градишки, али и УКЦ Републике Српске, који су остали у шоку након оног шта су видјели.

– Довезен је старији човјек којем је сјекира била још увијек у глави након пријема. У Градишки се нису усудили на операцију, па је упућен за Бањалуку. Овакве ствари не виђате често. Сцена коју смо видјели неће још дуго нестати из наших глава – испричао је шокирани медицински радник у болници у Градишки који је желио остати анониман.

Идентичан став дијеле и колеге из УКЦ Републике Српске.

– Примљен је човјек којем је сјекира била забијена у главу. Оштрица је била с десне бочне стране. Дубина ударца је неколико центиметара и стање пацијента је изузетно тешко – описао је стравичан призор медицинар из УКЦ РС.

Коментари 0
Повезане вијести
Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац! Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај Ученик у школу донио оквир од пиштоља, полиција истражује случај
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    9h 30m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    12h 1m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    9h 44m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    9h 36m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    1h 51m
    0