Документе и регистрације могуће продужити уз држање дистанце

10.04.2020. 13:09
0
ИЗВОР: СРНА

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић рекла је да је личне документе којима је истекао рок важења, као и регистрације аутомобила могуће продужити на свим локацијама за издавање личних докумената на подручју Управе.

- Све провјере функционишу, документи се мијењају, регистрације продужују од 7.00 до 15.00 часова. Радно вријеме није било редуковано због вируса корона, али грађани морају држати дистанцу од најмање 1,5 метара. У просторије CIPS-а се улази једно по једно и са заштитном опремом - истакла је Стокановићева.

Према њеним ријечима, све забране које су ступиле на снагу 21. марта у складу са Републичким вандредним штабом и одлукама Владе Српске, на подручју Управе су до 31. марта регистована 53 случаја због непоштовања забране кретања између 20.00 и 5.00 часова, као и забрана кретања лицима са навршених 65 година и више.

Документе и регистрације могуће продужити уз држање дистанцеСтокановићева је додала да су против 73 лица уручена 73 прекршајна налога.

Она је навела да је од 3. априла уведена и забрана кретања изван мјеста пребивалишта викендом - суботом од 12.00 до недјеље 18.00 часова.

- Апелујемо да грађани поштују закључак Републичког штаба за ванредне ситуације о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона, а којим се прописују ванредне мјере с циљем превенције ширења вируса - нагласила је Стокановићева.

Коментари 0
Повезане вијести
Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 32m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    13h 30m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    21h 56m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    20h 11m
    12
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    34m
    0