Донирана опрема за рехабилитацију и његу Дому здравља Источно Сарајево (ФОТО)

12.08.2021. 15:49
3
ИЗВОР: Катера

Представници здравствене установе “Мастер физикал” донирали су данас Центру за физикалну терапију и рехабилитацију Дома здравља Источно Сарајево вриједну опрему за рехабилитацију и његу.

Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић истакао је да ова донација представља наставак њихове сарадње са “Мастер физикалом”, кроз коју су у претходном периоду обезбијеђене бројне погодности за предшколце, пензионере и остале грађане.

Слика

Фото: Катера

Катић се захвалио доктору Бојану Павловићу и „Мастер физикал“ на овој вриједној донацији, истичући да се доктор Павловић већ доказао као велики хуманиста.

- Доктор Павловић ће свим нашим пензионерима урадити бесплатан налаз мјерења густине костију. То је јако похвално – истакао је Катић.

Доктор Бојан Павловић рекао је да је данас донирао цјелокупну опрему за физикалну терапију, која лијечи одређена ортопедска стања, дегенеративна реуматска стања, спортске повреде, цјелокупне слике неких педијатријских и геријатријских случајева.

Слика

Фото: Катера

Доктор Павловић је истакао да о вриједности опреме не би говорио, те да је ово донација "од срцa".

- Није ми циљ да говорим о вриједности опреме, него да помогнем нашим суграђанима да имају квалитетно лијечење - додаје Павловић.

Директор Дома здравља Источно Сарајево Дејан Шешељ рекао је да је ова донација важна за ову здравствену установу, јер ће грађани Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе сада имати још бољу и квалитетнију његу.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Pera iz DDR-a 13.08.2021. 01:00
    Bojan Pavlović je dobar fizioterapeut, još bolji stručnjak za marketing, pretpostavljam da je i dobar čovjek ali doktor medicine jednostavno nije.
  • Generic placeholder image
    Xxx 12.08.2021. 17:22
    @Miro-Čemu ironija kod vas?I zaDr.Bojan Pavlovića se nikako ne može reći "samozvani doktor".Vaš komentar je u najmanju ruku jako bezobrazan.
  • Generic placeholder image
    Miro 12.08.2021. 16:27
    Ako biste nam mogli reći vi, ili bar doktori iz doma zdravlja u Istočnom Sarajevu, gdje je dotični samozvani doktor završio medicinski fakultet?
Повезане вијести
Повећан број здравствених установа које раде у ИЗИС-у Повећан број здравствених установа које раде у ИЗИС-у
У Дому здравља Трново обављена вакцинација против хуманог папилома вируса У Дому здравља Трново обављена вакцинација против хуманог папилома вируса
Суд одлучио - Дејан Шешељ смијењен мимо закона Суд одлучио - Дејан Шешељ смијењен мимо закона
Најчитаније
  • Најављени прекиди електричне енергије
    2h 28m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    15h 4m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    22h 35m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    21h 53m
    0
  • Проба Израела на Еуросонгу: Подигли палестинску кефију па избачени из арене
    13h 18m
    0