Donirana oprema za rehabilitaciju i njegu Domu zdravlja Istočno Sarajevo (FOTO)

12.08.2021. 15:49
3
IZVOR: Katera

Predstavnici zdravstvene ustanove “Master fizikal” donirali su danas Centru za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju Doma zdravlja Istočno Sarajevo vrijednu opremu za rehabilitaciju i njegu.

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić istakao je da ova donacija predstavlja nastavak njihove saradnje sa “Master fizikalom”, kroz koju su u prethodnom periodu obezbijeđene brojne pogodnosti za predškolce, penzionere i ostale građane.

Slika

Foto: Katera

Katić se zahvalio doktoru Bojanu Pavloviću i „Master fizikal“ na ovoj vrijednoj donaciji, ističući da se doktor Pavlović već dokazao kao veliki humanista.

- Doktor Pavlović će svim našim penzionerima uraditi besplatan nalaz mjerenja gustine kostiju. To je jako pohvalno – istakao je Katić.

Doktor Bojan Pavlović rekao je da je danas donirao cjelokupnu opremu za fizikalnu terapiju, koja liječi određena ortopedska stanja, degenerativna reumatska stanja, sportske povrede, cjelokupne slike nekih pedijatrijskih i gerijatrijskih slučajeva.

Slika

Foto: Katera

Doktor Pavlović je istakao da o vrijednosti opreme ne bi govorio, te da je ovo donacija "od srca".

- Nije mi cilj da govorim o vrijednosti opreme, nego da pomognem našim sugrađanima da imaju kvalitetno liječenje - dodaje Pavlović.

Direktor Doma zdravlja Istočno Sarajevo Dejan Šešelj rekao je da je ova donacija važna za ovu zdravstvenu ustanovu, jer će građani Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže sada imati još bolju i kvalitetniju njegu.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Pera iz DDR-a 13.08.2021. 01:00
    Bojan Pavlović je dobar fizioterapeut, još bolji stručnjak za marketing, pretpostavljam da je i dobar čovjek ali doktor medicine jednostavno nije.
  • Generic placeholder image
    Xxx 12.08.2021. 17:22
    @Miro-Čemu ironija kod vas?I zaDr.Bojan Pavlovića se nikako ne može reći "samozvani doktor".Vaš komentar je u najmanju ruku jako bezobrazan.
  • Generic placeholder image
    Miro 12.08.2021. 16:27
    Ako biste nam mogli reći vi, ili bar doktori iz doma zdravlja u Istočnom Sarajevu, gdje je dotični samozvani doktor završio medicinski fakultet?
Povezane vijesti
Povećan broj zdravstvenih ustanova koje rade u IZIS-u Povećan broj zdravstvenih ustanova koje rade u IZIS-u
U Domu zdravlja Trnovo obavljena vakcinacija protiv humanog papiloma virusa U Domu zdravlja Trnovo obavljena vakcinacija protiv humanog papiloma virusa
Sud odlučio - Dejan Šešelj smijenjen mimo zakona Sud odlučio - Dejan Šešelj smijenjen mimo zakona
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    11h 43m
    7
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    11h 48m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    12h 40m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    12h 54m
    0
  • Paljanin Goran Krulj osvojio zlato na Evropskom prvenstvu u dizanju tegova
    23h 43m
    0