Др Данку Васиљевићу додијељена титула примаријуса

11.04.2023. 12:56
0
ИЗВОР: katera.news

Др Данку Васиљевићу, специјалисти физикалане медицине и рехабилитације, тренутно запосленом у ЈЗУ Дом здравља "Источно Сарајево" додијељен је назив примаријус поводом обиљежавања Свјетског дана здравља, који се обиљежава сваког 7. априла.

- Доктор Данко Васиљевић је истакнути стручњак са тидесетогодишњим искуством у медицинској струци. Добитник је бројних признања за доприносе у развоју здравствене заштите, унапређивању и заштити медицинске струке, нарочито у области физијатрије – поручили су из Дома здравља „Источно Сарајево“, гдје је др Васиљевић, током 2020. и 2021. године, био именован за вршиоца дужности директора.

Из Дома здравља „Источно Сарајево“ истичу да је нарочито значајан његов допринос у организацији рада Дома здравља приликом епидемије COVID 19, а касније и током масовне имунизације становништва.

Одлуке о додјели назива примаријус за 23 доктора медицине, 2 доктора стоматологије и 2 магистра фармације уручио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић, у Административном центру Владе Републике Српске у Бањој Луци.

Коментари 0
Повезане вијести
Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља Позив родитељима да вакцинишу дјецу против морбила и великог кашља
Једночасовни штрајк упозорења упослених у Дому здравља "Источно Сарајево" (ФОТО) Једночасовни штрајк упозорења упослених у Дому здравља "Источно Сарајево" (ФОТО)
Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду испуњени Дом здравља "Источно Сарајево" најавио једночасовни штрајк уколико њихови захтјеви не буду...
Најчитаније
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    15h 36m
    10
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    22h 17m
    13
  • Срећно и Богом благословљено Христово васкрсење – Христос васкрсе!
    2h 40m
    1
  • Дјевојчица пала са 13. спрата и преживјела
    14h 24m
    0
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    23h 56m
    0