Dr Danku Vasiljeviću dodijeljena titula primarijusa

11.04.2023. 12:56
0
IZVOR: katera.news

Dr Danku Vasiljeviću, specijalisti fizikalane medicine i rehabilitacije, trenutno zaposlenom u JZU Dom zdravlja "Istočno Sarajevo" dodijeljen je naziv primarijus povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, koji se obilježava svakog 7. aprila.

- Doktor Danko Vasiljević je istaknuti stručnjak sa tidesetogodišnjim iskustvom u medicinskoj struci. Dobitnik je brojnih priznanja za doprinose u razvoju zdravstvene zaštite, unapređivanju i zaštiti medicinske struke, naročito u oblasti fizijatrije – poručili su iz Doma zdravlja „Istočno Sarajevo“, gdje je dr Vasiljević, tokom 2020. i 2021. godine, bio imenovan za vršioca dužnosti direktora.

Iz Doma zdravlja „Istočno Sarajevo“ ističu da je naročito značajan njegov doprinos u organizaciji rada Doma zdravlja prilikom epidemije COVID 19, a kasnije i tokom masovne imunizacije stanovništva.

Odluke o dodjeli naziva primarijus za 23 doktora medicine, 2 doktora stomatologije i 2 magistra farmacije uručio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjoj Luci.

Komentari 0
Povezane vijesti
Poziv roditeljima da vakcinišu djecu protiv morbila i velikog kašlja Poziv roditeljima da vakcinišu djecu protiv morbila i velikog kašlja
Jednočasovni štrajk upozorenja uposlenih u Domu zdravlja "Istočno Sarajevo" (FOTO) Jednočasovni štrajk upozorenja uposlenih u Domu zdravlja "Istočno Sarajevo" (FOTO)
Dom zdravlja "Istočno Sarajevo" najavio jednočasovni štrajk ukoliko njihovi zahtjevi ne budu ispunjeni Dom zdravlja "Istočno Sarajevo" najavio jednočasovni štrajk ukoliko njihovi zahtjevi ne budu...
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    6h 25m
    6
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    19h 35m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    20h 7m
    0
  • Zakazana sjednica o pravilniku za utvrđivanje minimalca
    18h 26m
    0
  • Mladić izboden nožem u parku!
    22h 29m
    0