Драшковић: Вјерујем у политичку побједу Стева Драпића и пружам му подршку!

21.10.2020. 14:50
0
ИЗВОР: ISTOK

- Прије пет година започео сам са инвестицијама овдје у Љубињу, имао сам велике планове и пројекте , купио сам 10 хектара и платио аванс. Преко ноћи су ми узели земљу, али вратићемо то. Чим побједите и успоставите скупштинску већину долазим у Љубиње. Ја вјерујем у Херцеговину, вјерујем у Херцеговце, и ако побједимо овај аутократски систем на чијем је челу Милорад Додик, спреман сам да у наредних пет година уложим 150 милиона евра у Херцеговину – поручио је Родољуб Драшковић.

- Нама требају људи попут г-дина Драшковића, требају нам инвестиције, требамо коначно умјесто ове испразне политике успоставити политичку економију. Економију ставити на прво мјесту. Долазим из привредног сектора, носилац наше листе је Душан Кољибабић, најуспјешнији љубињски и један од најуспјешнијих херцеговачких привредника, и то је јасан сигнал наших опредјељења. Моја прва посјета као начелника општине Љубиња биће управо код вас г-дине Драшковићу да завршимо започете инвестиције овдје у Љубињу и отворимо нова радна мјеста -

- Врата Љубиња ће бити отворена за вас, а ријеч коју смо вам данас дали, ми ћемо одржати. Српска демократска странка ће побиједити у Љубињу, Стево Драпић ће бити нови начелник и то ће Вама бити гарант да ћете моћи рачунати на нас као партнере и да ћете у Љубињу имати повољан амбијент за инвестиције – рекао је Душан Кољибабић.

- Драго ми је да сам данас овдје са вама и да у улози начелника званично пружим подршку Стеву Драпићу као мом будућем насљедњику на мјесту начелника општине Љубиње и да подржим намјере и идеје г-дина Драшковића да покрене највљене инвестиције у Љубињу. Само нова радна мјеста могу обезбједити опстанак Љубиња – поручио је начелник општине Љубиње Дарко Крунић.

Коментари 0
Повезане вијести
Република Српска добила нови Изборни закон Република Српска добила нови Изборни закон
У Српској рођено 15 беба У Српској рођено 15 беба
Почиње нови систем фискализације у Српској Почиње нови систем фискализације у Српској
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    6h 40m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    18h 13m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    17h 54m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    23h 5m
    0
  • Премијера документарног филма "Прича поносног пука"
    22h 19m
    0