Drašković: Vjerujem u političku pobjedu Steva Drapića i pružam mu podršku!

21.10.2020. 14:50
0
IZVOR: ISTOK

- Prije pet godina započeo sam sa investicijama ovdje u Ljubinju, imao sam velike planove i projekte , kupio sam 10 hektara i platio avans. Preko noći su mi uzeli zemlju, ali vratićemo to. Čim pobjedite i uspostavite skupštinsku većinu dolazim u Ljubinje. Ja vjerujem u Hercegovinu, vjerujem u Hercegovce, i ako pobjedimo ovaj autokratski sistem na čijem je čelu Milorad Dodik, spreman sam da u narednih pet godina uložim 150 miliona evra u Hercegovinu – poručio je Rodoljub Drašković.

- Nama trebaju ljudi poput g-dina Draškovića, trebaju nam investicije, trebamo konačno umjesto ove isprazne politike uspostaviti političku ekonomiju. Ekonomiju staviti na prvo mjestu. Dolazim iz privrednog sektora, nosilac naše liste je Dušan Koljibabić, najuspješniji ljubinjski i jedan od najuspješnijih hercegovačkih privrednika, i to je jasan signal naših opredjeljenja. Moja prva posjeta kao načelnika opštine Ljubinja biće upravo kod vas g-dine Draškoviću da završimo započete investicije ovdje u Ljubinju i otvorimo nova radna mjesta -

- Vrata Ljubinja će biti otvorena za vas, a riječ koju smo vam danas dali, mi ćemo održati. Srpska demokratska stranka će pobijediti u Ljubinju, Stevo Drapić će biti novi načelnik i to će Vama biti garant da ćete moći računati na nas kao partnere i da ćete u Ljubinju imati povoljan ambijent za investicije – rekao je Dušan Koljibabić.

- Drago mi je da sam danas ovdje sa vama i da u ulozi načelnika zvanično pružim podršku Stevu Drapiću kao mom budućem nasljednjiku na mjestu načelnika opštine Ljubinje i da podržim namjere i ideje g-dina Draškovića da pokrene najvljene investicije u Ljubinju. Samo nova radna mjesta mogu obezbjediti opstanak Ljubinja – poručio je načelnik opštine Ljubinje Darko Krunić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
Kako se dijeli nasljedstvo, odnosno imovina u BiH? Kako se dijeli nasljedstvo, odnosno imovina u BiH?
Pojačan saobraćaj na više graničnih prelaza Pojačan saobraćaj na više graničnih prelaza
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    11h 10m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    9h 54m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    1h 38m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    4h 39m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    22h 21m
    0