"Дринска авантура" од 24. до 26. јула

20.07.2020. 17:34
0
ИЗВОР: Srna

Туристичко-забавна манифестација "Дринска авантура", чији је циљ повезивање младих из различитих средина, промоција горњег тока Дрине и других туристичких дестинација овог краја, биће одржана од 24. до 26. јула, најављено је из Омладинског покрета Фоча.

Првог дана четвртог издања "Дринске авантуре", учесници ће се такмичити у ноћној вертикалној трци од Градског трга до Планинарског дома "Забрана", која ће почети у 21.00 час, а за најбоље тркаче обезбијеђене су новчане награде.

У суботу, 25. јула, од 8.00 часова љубитељи бициклизма уживаће у вожњи од Фоче преко Пјешчаних пирамида до Миљевине, одакле ће се до Фоче такмичити за новчане награде.

Истог дана у 18.00 часова на ушћу Ћехотине у Дрину, сви љубитељи риболова моћи ће да учествују у "Риболовачкој причи", малој школи риболова и акцији порибљавања Дрине.

Централни дио манифестације, коју организује Омладински покрет Фоча, биће спуст гуменим чамцима и другим пловилима од Рафтинг центра "Бастаси" до фочанског Аква парка "Ушће", дуг 18 километара, у недјељу, 26. јула.

Уз поштовање свих епидемиолошких мјера, за учеснике регате обезбијеђен је превоз од Градског трга до Рафтинг центра "Бастаси", а полазак је планиран у 8.00 часова, саопштили су организатори.

Манифестацију су подржали општина Фоча, хуманитарна организација Католички сервис помоћи и УСАИД-ов пројекат ПРО-Будућност.

Додатне информације могуће је добити на званичној страници манифестације www.drinskaavantura.net, Фејсбук страници "Дринска авантура Фоча" или путем телефона број 065/462-761.

Коментари 0
Повезане вијести
На конгресу стоматолога операција уживо и предавања стручњака На конгресу стоматолога операција уживо и предавања стручњака
У Фочи ухапшене двије особе због кријумчарења Египћана У Фочи ухапшене двије особе због кријумчарења Египћана
Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен Фоча: Возило слетјело у корито Дрине, возач тешко повријеђен
Најчитаније
  • Српски Колорадо јединствен у Европи: Чудо природе за које многи нису чули (ВИДЕО)
    13h 9m
    0
  • Божовић: Гласати одговорно и поштено за тим који је у Источну Илиџу довео привреднике и нова радна мјеста
    18h 47m
    1
  • Служен парастос за погинуле и умрле припаднике Српске гарде Илиџа (ФОТО)
    22h 32m
    0
  • Ванилице са орасима
    19h 36m
    0
  • Шахиста Предраг Батинић првак Града Источно Сарајево
    14h 40m
    0