Другови популарног репера нијеми од бола стоје крај чамца

09.09.2019. 20:18
1
ИЗВОР: Srpska.info

Другови познатог репера Далибора Андонова Груа, који је погинуо данас у Земуну, након што је приликом вожње кајта упао у воду, и даље нијемо стоје крај чамца којим су га извукли из воде.

Трагедија се догодила око 15.20 часова, а Хитна помоћ која је убрзо стигла на лице мјеста могла је само да констатује смрт.

Више од три сата након несреће, тројица Груових пријатеља су и даље на мјесту трагедије. Они стоје крај чамца, у којем је још Далиборово тијело и нијемо гледају у воду.

Свако мало неко од пролазника пита шта се догодило, али они само одмахују главом и моле их да продуже даље.

Како су испричали очевици за Блиц, познатог репера је вјероватно ударила шипка. Кажу да је Гру возио даску са змајем и да се змај подигао два или три пута, те је тада настао проблем.

– Мисле да је ударио главом о шипку, и да је потом пао у воду и вјероватно се утопио иако је би одобар пливач и зависник од екстремних спортова. Сумња се да се Гру онесвијестио, али се не зна још тачно – каже нам један од пролазника.

Радник сплава који се налази недалеко од мјеста гдје се догодила трагедија каже да није видео тренутак када је Гру пао у воду, већ само угледао полицију.

– Нисам видио тачно шта се догодило, иако сам у то вријеме био на сплаву. Почео је да дува јак вјетар, невријеме је било ужасно и пљуштала је јака киша. А онда сам видео да је стигла полиција – испричао је радник оближњег сплава.

Гру је музичку каријеру почео деведесетих година. Он је 1995. године издао први реп албум у Србији, а наредне године најуспјешнији реп албум у Србији “Гру 2”. Гру је дио старе школе репа којој су припадали “Монтенигерс”, “C-Ya”,“Who is the best”. Његови највећи хитови су “Бићу ту”, “Прави број”, “И даље ме желе”, итд…

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Tako je to 09.09.2019. 22:45
    Danas te ima, sutra te nema.
Повезане вијести
Језива несрећа: Погинули моториста и жена, дијете (3) тешко повријеђено Језива несрећа: Погинули моториста и жена, дијете (3) тешко повријеђено
Двије особе погинуле приликом слијетања возила Двије особе погинуле приликом слијетања возила
Аутомобил се забио у дрво, погинуо тинејџер Аутомобил се забио у дрво, погинуо тинејџер
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    22h 46m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    8h 45m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 12m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    1h 39m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 4m
    0