Drugovi popularnog repera nijemi od bola stoje kraj čamca

09.09.2019. 20:18
1
IZVOR: Srpska.info

Drugovi poznatog repera Dalibora Andonova Grua, koji je poginuo danas u Zemunu, nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu, i dalje nijemo stoje kraj čamca kojim su ga izvukli iz vode.

Tragedija se dogodila oko 15.20 časova, a Hitna pomoć koja je ubrzo stigla na lice mjesta mogla je samo da konstatuje smrt.

Više od tri sata nakon nesreće, trojica Gruovih prijatelja su i dalje na mjestu tragedije. Oni stoje kraj čamca, u kojem je još Daliborovo tijelo i nijemo gledaju u vodu.

Svako malo neko od prolaznika pita šta se dogodilo, ali oni samo odmahuju glavom i mole ih da produže dalje.

Kako su ispričali očevici za Blic, poznatog repera je vjerovatno udarila šipka. Kažu da je Gru vozio dasku sa zmajem i da se zmaj podigao dva ili tri puta, te je tada nastao problem.

– Misle da je udario glavom o šipku, i da je potom pao u vodu i vjerovatno se utopio iako je bi odobar plivač i zavisnik od ekstremnih sportova. Sumnja se da se Gru onesvijestio, ali se ne zna još tačno – kaže nam jedan od prolaznika.

Radnik splava koji se nalazi nedaleko od mjesta gdje se dogodila tragedija kaže da nije video trenutak kada je Gru pao u vodu, već samo ugledao policiju.

– Nisam vidio tačno šta se dogodilo, iako sam u to vrijeme bio na splavu. Počeo je da duva jak vjetar, nevrijeme je bilo užasno i pljuštala je jaka kiša. A onda sam video da je stigla policija – ispričao je radnik obližnjeg splava.

Gru je muzičku karijeru počeo devedesetih godina. On je 1995. godine izdao prvi rep album u Srbiji, a naredne godine najuspješniji rep album u Srbiji “Gru 2”. Gru je dio stare škole repa kojoj su pripadali “Montenigers”, “C-Ya”,“Who is the best”. Njegovi najveći hitovi su “Biću tu”, “Pravi broj”, “I dalje me žele”, itd…

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Tako je to 09.09.2019. 22:45
    Danas te ima, sutra te nema.
Povezane vijesti
Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac! Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
Jeziva nesreća: Poginuli motorista i žena, dijete (3) teško povrijeđeno Jeziva nesreća: Poginuli motorista i žena, dijete (3) teško povrijeđeno
Dvije osobe poginule prilikom slijetanja vozila Dvije osobe poginule prilikom slijetanja vozila
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    14h 55m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    17h 14m
    1
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    17h 41m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    20h 21m
    1
  • Pronađeno tijelo majke koja se sa djecom utopila u Bojani
    13h 2m
    0