Дружење са грађанима Пала у четвртак

27.04.2022. 11:53
2
ИЗВОР: katera.news

У Културном центру Пале у четвртак, 28. априла са грађанима Палама дружиће се Јелена Тривић и проф. Младен Иванић, човјек који је обављао најзначајније позиције у Републици Српској и БиХ.

Скуп „Разговор са грађанима“ биће одржан у 19 часова.

Поред тога што ће представити своју визију будућности Републике Српске и Програм обнове Републике Српске Партије демократског прогреса, чије је потпредсједница Јелена Тривић ће, како сам назив скупа каже, одговорити на сва питања грађана Пала.

Младен Иванић, човјек огромног политичког искуства, такође ће разговарати са грађанима и одговарати на питања људи које је радо називао својим суграђанима током мандата у Предсједништву БиХ, када је у нашем граду проводио већи дио свог времена.

Подсјећамо, након што је Партија демократског прогреса кандидовала, а коалициони партнери подржали кандидатуру, Јелена Тривић ће бити кандидат за једну од двије појединачне позиције за које гласамо на изборима у октобру. Трибина „Разговор са грађанима“ је прилика да грађани од Тривићеве, као будућег кандидата за једну од највиших позиција у земљи, чују приједлоге, рјешења и замисли из различитих области живота, те одговоре на сва питања која их занимају. Скуп је отвореног типа и учесници са задовољством позивају грађане Пала да дођу, питају све за шта су заинтересовани и искажу своје ставове.

Слика

 

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Krle 28.04.2022. 10:08
    Mlada, lijepa i pametna žena, profesorica na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci. Bekompromisni borac protiv korupcije u svim sferama društva, bori se za poboljšanje socijalnog stausa svih ugroženih kategorija građana. Za ovakve osobe, poštene i vrijedne treba glasati na sljedećim oktobarskim izborima.
  • Generic placeholder image
    Luka 27.04.2022. 12:32
    Buduca presjednica.
Повезане вијести
Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда
Прекид у испоруци електричне енергије у Палама и Фочи Прекид у испоруци електричне енергије у Палама и Фочи
Јахорина боља од Радничког на премијери пред својом публиком Јахорина боља од Радничког на премијери пред својом публиком
Најчитаније
  • Крвава бајка – масовно стријељање ђака у Крагујевцу
    20h 24m
    3
  • Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда
    19h 13m
    0
  • „Пуцајте, ја и даље држим час“ - Херојска прича о страдању професора из Крагујевца
    19h 57m
    9
  • Најављени прекиди у испоруци електричне енергије
    9h 43m
    0
  • У „Бајадери“ пронађени црви
    19h 32m
    1