Druženje sa građanima Pala u četvrtak

27.04.2022. 11:53
2
IZVOR: katera.news

U Kulturnom centru Pale u četvrtak, 28. aprila sa građanima Palama družiće se Jelena Trivić i prof. Mladen Ivanić, čovjek koji je obavljao najznačajnije pozicije u Republici Srpskoj i BiH.

Skup „Razgovor sa građanima“ biće održan u 19 časova.

Pored toga što će predstaviti svoju viziju budućnosti Republike Srpske i Program obnove Republike Srpske Partije demokratskog progresa, čije je potpredsjednica Jelena Trivić će, kako sam naziv skupa kaže, odgovoriti na sva pitanja građana Pala.

Mladen Ivanić, čovjek ogromnog političkog iskustva, takođe će razgovarati sa građanima i odgovarati na pitanja ljudi koje je rado nazivao svojim sugrađanima tokom mandata u Predsjedništvu BiH, kada je u našem gradu provodio veći dio svog vremena.

Podsjećamo, nakon što je Partija demokratskog progresa kandidovala, a koalicioni partneri podržali kandidaturu, Jelena Trivić će biti kandidat za jednu od dvije pojedinačne pozicije za koje glasamo na izborima u oktobru. Tribina „Razgovor sa građanima“ je prilika da građani od Trivićeve, kao budućeg kandidata za jednu od najviših pozicija u zemlji, čuju prijedloge, rješenja i zamisli iz različitih oblasti života, te odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju. Skup je otvorenog tipa i učesnici sa zadovoljstvom pozivaju građane Pala da dođu, pitaju sve za šta su zainteresovani i iskažu svoje stavove.

Slika

 

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Krle 28.04.2022. 10:08
    Mlada, lijepa i pametna žena, profesorica na Ekonomskom fakultetu u Banja Luci. Bekompromisni borac protiv korupcije u svim sferama društva, bori se za poboljšanje socijalnog stausa svih ugroženih kategorija građana. Za ovakve osobe, poštene i vrijedne treba glasati na sljedećim oktobarskim izborima.
  • Generic placeholder image
    Luka 27.04.2022. 12:32
    Buduca presjednica.
Povezane vijesti
Pale: Uhapšeno lice zbog nanošenja teških tjelesnih povreda Pale: Uhapšeno lice zbog nanošenja teških tjelesnih povreda
Prekid u isporuci električne energije u Palama i Foči Prekid u isporuci električne energije u Palama i Foči
Jahorina bolja od Radničkog na premijeri pred svojom publikom Jahorina bolja od Radničkog na premijeri pred svojom publikom
Najčitanije
  • Krvava bajka – masovno strijeljanje đaka u Kragujevcu
    22h 20m
    3
  • Pale: Uhapšeno lice zbog nanošenja teških tjelesnih povreda
    21h 9m
    0
  • „Pucajte, ja i dalje držim čas“ - Herojska priča o stradanju profesora iz Kragujevca
    21h 53m
    9
  • Najavljeni prekidi u isporuci električne energije
    11h 39m
    0
  • U „Bajaderi“ pronađeni crvi
    21h 28m
    1