Двије особе страдале у саобраћајној несрећи код Прњавора

26.08.2022. 17:05
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У насеље Лишња код Прњавора у саобраћајној несрећи погинуле су двије особе, док су друге двије особе из истог аутомобила колима хитне помоћи превезене у болницу, јављају медији.

Из Полицијске управе Бањалука за "Независне" су рекли да је саобраћајна несрећа која се догодила у насеља Лишња код Прњавора пријављена око 14.15 часова.

- Један аутомобил је у потпуности изгорио, док је друго дјелимично. Полиција тренутно врши увиђај заједно са дежурним тужиоцем - рекли су из Полицијске управе Бањалука.

Како незванично јављају медији, мајка и кћерка су смртно страдале у возилу док су отац и друго дијете са тешким опекотинама одвезени возилима хитне помоћи али њихово стање је изузетно тешко.

Видео: Youtube/ Prnjavor.info Redakcija

До несреће је дошло када се возило настрадале породице укључивало на магистрални пут. Друго возило које је долазило из правца Прњавора забило у возило настрадале породице те је дошло до експлозије и запаљења резервоара бензина.

Стање возача из другого возила није познато.

Аутор: Немања Вукојевић

Коментари 0
Повезане вијести
Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију Oсумњичен да је искориштавао малољетну особу за порнографију
Зорана хуманим гестом расплакала мајку која се бори са карциномом Зорана хуманим гестом расплакала мајку која се бори са карциномом
“Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО) “Тражим мужа”: Љепотица из Бањалуке "запалила" друштвене мреже (ФОТО)
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 14m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 13m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    7h 49m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 10m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    9h 53m
    9