Џиу џицу клуб "Славија" данас организује међународни турнир "Источно Сарајево опен 2021"

16.10.2021. 09:46
0
ИЗВОР: Катера

У организацији Џиу џицу клуба „Славија“ из Источног Новог Сарајева данас се одржава међународни турнир „Источно Сарајево опен 2021“ у новој спортској дворани на Тргу Србија.

Из ЏЏК „Славија“ кажу за портал Катера да на турниру учествују такмичари из Србије, Црне Горе, Бугарске, Хрватске, Мађарске, Словеније, Сјеверне Македоније и БиХ.

Домаћина турнира, Џиу џицу клуб „Славија“ представљаће 65 такмичара, а поред индивидуалних борби на турниру ће бити одржано и 1. коло Јадранске лиге, екипно такмичење гдје се сваки тим састоји од шест такмичара различитих категорија према тежини.

У првом колу ове лиге наступиће клубови „Феникс Подгорица“ из Црне Горе, „АДК Марибор“ из Словеније, „Осенси Штип“ из Сјеверне Македоније, „Ронин Смедерево“ из Србије и домаћин, наша „Славија“.

Такмичење је почело у 09.30 часова постројавањем екипа и свечаним отварањем турнира, док  од 10.00 часова почињу прва такмичења и борбе.

У 13.30 часова предстоји пауза за ручак службених лица, док од 14.00 часова се поново наставља такмичење учесника турнира.

Коментари 0
Повезане вијести
Данијел Блажић корак ближе свјетској лиценци Данијел Блажић корак ближе свјетској лиценци
Данијел Блажић и Лазар Матић селектовани за суђење на Европском првенству за младе у Букурешту Данијел Блажић и Лазар Матић селектовани за суђење на Европском првенству за младе у Букур...
Још једно велико признање Данијелу Блажићу Још једно велико признање Данијелу Блажићу
Најчитаније
  • На данашњи дан Турци спалили мошти Светог Саве
    1h 28m
    0
  • У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    5h 31m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    7h 35m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    20h 11m
    0
  • Одржана „Ђурђевданска улична трка“ у Источној Илиџи (ФОТО)
    4h 49m
    0