Džiu džicu klub "Slavija" danas organizuje međunarodni turnir "Istočno Sarajevo open 2021"

16.10.2021. 09:46
0
IZVOR: Katera

U organizaciji Džiu džicu kluba „Slavija“ iz Istočnog Novog Sarajeva danas se održava međunarodni turnir „Istočno Sarajevo open 2021“ u novoj sportskoj dvorani na Trgu Srbija.

Iz DžDžK „Slavija“ kažu za portal Katera da na turniru učestvuju takmičari iz Srbije, Crne Gore, Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Sjeverne Makedonije i BiH.

Domaćina turnira, Džiu džicu klub „Slavija“ predstavljaće 65 takmičara, a pored individualnih borbi na turniru će biti održano i 1. kolo Jadranske lige, ekipno takmičenje gdje se svaki tim sastoji od šest takmičara različitih kategorija prema težini.

U prvom kolu ove lige nastupiće klubovi „Feniks Podgorica“ iz Crne Gore, „ADK Maribor“ iz Slovenije, „Osensi Štip“ iz Sjeverne Makedonije, „Ronin Smederevo“ iz Srbije i domaćin, naša „Slavija“.

Takmičenje je počelo u 09.30 časova postrojavanjem ekipa i svečanim otvaranjem turnira, dok  od 10.00 časova počinju prva takmičenja i borbe.

U 13.30 časova predstoji pauza za ručak službenih lica, dok od 14.00 časova se ponovo nastavlja takmičenje učesnika turnira.

Komentari 0
Povezane vijesti
Danijel Blažić korak bliže svjetskoj licenci Danijel Blažić korak bliže svjetskoj licenci
Danijel Blažić i Lazar Matić selektovani za suđenje na Evropskom prvenstvu za mlade u Bukureštu Danijel Blažić i Lazar Matić selektovani za suđenje na Evropskom prvenstvu za mlade u Bukur...
Još jedno veliko priznanje Danijelu Blažiću Još jedno veliko priznanje Danijelu Blažiću
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    18h 3m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    18h 10m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    14h 52m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    9h 30m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    10h 2m
    0