Џиу џицу клуб „Славија“ са Пала донио 11 златних медаља

09.09.2019. 09:18
0
ИЗВОР: Катера

У суботу 7. 9. 2019. године такмичари џиу-џицу клуба Славија наступали су на међународном турниру "Трофеј Јахорине" на Палама, на коме је учествовало 150 такмичара из 15 клубова земље и региона.

-За наш тим наступило је 17 такмичара, укључујући и Бујак Давора, Дамјановић Данијела и Луку Бојанића који су се борили у двије категорије. Наши такмичари су били изузетно доминантни и имали успјешан дан освојивши укупно 18 медаља – речено је из џиу-џицу клуба "Славија".

Клуб је освојио 11 златних, 6 сребрених и 1 бронзана медаља те заузео друго мјесто у укупном пласману, иза домаћег клуба Јахорина.

Златне медаље су освојили : Баљак Наташа, Квргић Вељко, Ждрале Ања, Данијел Дамјановић (кадети), Данијел Дамјановиц (Јуниори), Ждрале Анђела, Готовац Павле, Матић Лазар, Квргић Марко, Драгаш Огњен и Бујак Давор.

Сребрене медаље су освојили: Бојанић Урош, Јовановић Александар, Бујак Давор, Иконић Димитрије, Бојанић Лука (кадети) и Бојанић Лука (јуниори).

Бронзану медаљу освојио је Радовић Данко, док су борбе за бронзу изгубили Југовић Лазар и Нишић Урош, који су завршили такмичење као петопласирани у својим категоријама.

Такмичаре су предводили тренери Божо Бобић и Радошевић Тамара, док су правду дијелили националне судије Блажић Данијел и Елек Миа.

Ово такмичење је било прво послије љетне паузе и означава почетак другог дијела сезоне.

-Наредни викенд чланове ЈУ јитсу клуба Славија очекује свјетски куп и балканско првенство у Букурешту (Румунија) на којем ће се за репрезентацију Републике Српске борити три наша репрезентативца: Бујак Давор, Матић Лазар и Ждрале Анђела – истичу из овог клуба.

Коментари 0
Повезане вијести
Џиjу-џицу клуб Славија са 27 такмичара иде у Марибор Џиjу-џицу клуб Славија са 27 такмичара иде у Марибор
Павле Готовац првак Србије у џију-џицуу Павле Готовац првак Србије у џију-џицуу
Џију-џицу клуб "Славија" домаћин међународног турнира Џију-џицу клуб "Славија" домаћин међународног турнира
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    17h 50m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    22h 23m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    19h 57m
    3
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    55m
    0
  • Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
    21h 3m
    0