Džiu džicu klub „Slavija“ sa Pala donio 11 zlatnih medalja

09.09.2019. 09:18
0
IZVOR: Katera

U subotu 7. 9. 2019. godine takmičari džiu-džicu kluba Slavija nastupali su na međunarodnom turniru "Trofej Jahorine" na Palama, na kome je učestvovalo 150 takmičara iz 15 klubova zemlje i regiona.

-Za naš tim nastupilo je 17 takmičara, uključujući i Bujak Davora, Damjanović Danijela i Luku Bojanića koji su se borili u dvije kategorije. Naši takmičari su bili izuzetno dominantni i imali uspješan dan osvojivši ukupno 18 medalja – rečeno je iz džiu-džicu kluba "Slavija".

Klub je osvojio 11 zlatnih, 6 srebrenih i 1 bronzana medalja te zauzeo drugo mjesto u ukupnom plasmanu, iza domaćeg kluba Jahorina.

Zlatne medalje su osvojili : Baljak Nataša, Kvrgić Veljko, Ždrale Anja, Danijel Damjanović (kadeti), Danijel Damjanovic (Juniori), Ždrale Anđela, Gotovac Pavle, Matić Lazar, Kvrgić Marko, Dragaš Ognjen i Bujak Davor.

Srebrene medalje su osvojili: Bojanić Uroš, Jovanović Aleksandar, Bujak Davor, Ikonić Dimitrije, Bojanić Luka (kadeti) i Bojanić Luka (juniori).

Bronzanu medalju osvojio je Radović Danko, dok su borbe za bronzu izgubili Jugović Lazar i Nišić Uroš, koji su završili takmičenje kao petoplasirani u svojim kategorijama.

Takmičare su predvodili treneri Božo Bobić i Radošević Tamara, dok su pravdu dijelili nacionalne sudije Blažić Danijel i Elek Mia.

Ovo takmičenje je bilo prvo poslije ljetne pauze i označava početak drugog dijela sezone.

-Naredni vikend članove JU jitsu kluba Slavija očekuje svjetski kup i balkansko prvenstvo u Bukureštu (Rumunija) na kojem će se za reprezentaciju Republike Srpske boriti tri naša reprezentativca: Bujak Davor, Matić Lazar i Ždrale Anđela – ističu iz ovog kluba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Džiju-džicu klub Slavija sa 27 takmičara ide u Maribor Džiju-džicu klub Slavija sa 27 takmičara ide u Maribor
Pavle Gotovac prvak Srbije u džiju-džicuu Pavle Gotovac prvak Srbije u džiju-džicuu
Džiju-džicu klub "Slavija" domaćin međunarodnog turnira Džiju-džicu klub "Slavija" domaćin međunarodnog turnira
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 41m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 36m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 30m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 39m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 49m
    0