Џиу џицу репрезентативац Србије Иван дела Кроче на припремама у нашем граду

09.10.2021. 19:09
0
ИЗВОР: Катера

Овог викенда у склопу припрема за Свјетско првенство у Абу Дхабију у Џиу џицу клубу "Славија" тренира Иван Дела Кроче, репрезентативац Србије са запаженим резултатима.

Дела Кроче је као јуниор четири пута био првак Балкана, одликовао се јуниорском бронзом на Европском првенству, те поправио утисак и заузео друго мјесто на Свјетском првентсву.

Приликом преласка у већу узрасну категорију, у сениоре, резултат опет није изостао. Дела Кроче је опет освојио Балкан заузевши прво и треће мјесто, окитио се и бронзаном медаљом са Грен Слема.

На посљедњем Свјетском првенству за сениоре, Дела Кроче је нашао своје мјесто на постољу заузевши треће мјесто и тиме поново доказао свој квалитет.

- Част нам је и привилегија што је Иван, као такмичар највишег ранга у џиу џицу спорту, препознао квалитет наших такмичара и тренерског кадра, те изразио жељу да наш клуб буде дио његових припрема за предстојеће Свјетско првенство у Абу Дабију. Надамо се квалитетним тренинзима, сигурни смо да од њега можемо много научити. А да ли се у Источном Сарајеву кује свјетска медаља или ипак медаље, остаје да видимо - рекли су из Џиу џицу клуба "Славија" за Катеру.

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    17h 34m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 30m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    16h 34m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    13h 27m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    15h 24m
    0