Džiu džicu reprezentativac Srbije Ivan dela Kroče na pripremama u našem gradu

09.10.2021. 19:09
0
IZVOR: Katera

Ovog vikenda u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Abu Dhabiju u Džiu džicu klubu "Slavija" trenira Ivan Dela Kroče, reprezentativac Srbije sa zapaženim rezultatima.

Dela Kroče je kao junior četiri puta bio prvak Balkana, odlikovao se juniorskom bronzom na Evropskom prvenstvu, te popravio utisak i zauzeo drugo mjesto na Svjetskom prventsvu.

Prilikom prelaska u veću uzrasnu kategoriju, u seniore, rezultat opet nije izostao. Dela Kroče je opet osvojio Balkan zauzevši prvo i treće mjesto, okitio se i bronzanom medaljom sa Gren Slema.

Na posljednjem Svjetskom prvenstvu za seniore, Dela Kroče je našao svoje mjesto na postolju zauzevši treće mjesto i time ponovo dokazao svoj kvalitet.

- Čast nam je i privilegija što je Ivan, kao takmičar najvišeg ranga u džiu džicu sportu, prepoznao kvalitet naših takmičara i trenerskog kadra, te izrazio želju da naš klub bude dio njegovih priprema za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Abu Dabiju. Nadamo se kvalitetnim treninzima, sigurni smo da od njega možemo mnogo naučiti. A da li se u Istočnom Sarajevu kuje svjetska medalja ili ipak medalje, ostaje da vidimo - rekli su iz Džiu džicu kluba "Slavija" za Kateru.

Komentari 0
Povezane vijesti
Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu Zabrinjavajuće projekcije: BiH u najgorem položaju u regionu
Piksi potpisao novi ugovor, ostaje selektor Srbije Piksi potpisao novi ugovor, ostaje selektor Srbije
Dala ime po djevojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život Dala ime po djevojci sa čijom jetrom živi: Ne zaboravlja Sofiju koja joj je produžila život
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    19h 48m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    19h 55m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    16h 37m
    0
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    11h 15m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    11h 47m
    0