Електропривреди Српске хитно треба добар домаћин, овако не иде

02.05.2020. 14:42
0
ИЗВОР: rtvbn.com

Предсједник Одбора Синдиката Електропривреде Републике Српске Зоран Мићановић не види ни један разлог да то предузеће треба да буде приватизовано у наредном периоду, наглашавајући да Електропривреди треба што прије добар домаћин и стручни људи, јер овако, како је рекао, не иде…

Мићановић каже да се о приватизацији Електропривреде дуго прича, али не види ни један разлог зашто би неко сада то купио.

Он је позвао Милорада Додика да што прије постави доброг домаћина и стручне људе у Електропривреди Републике Српске како не би, како је рекао, остали без електричне енергије.

-Ево да будем искрен до краја, ако Бог да, да дође добар домаћин јер овако не иде у Електропривреди. Ја би искористио ову прилику да позовем нашег ауторитета, број 1. у Републици Српској, да што прије, што прије, јуче, постави људе који знају да раде- рекао је Мићановић у емиисји „Изазови“ БН ТВ.

Након новинарског питања, ко је број 1. у Српској, он је рекао Милорад Додик.

-Он то може и има ту моћ јер ћемо овако остати без електричне енергије и бићемо приморани да увозимо електричну енергију- казао је Мићановић.

Иначе,на челу Електропривреде налази се вршилац дужности директора Лука Петровић, који је и генерални секретар Додикове странке.

Коментари 0
Повезане вијести
Грађани могу од ЕРС тражити нове рачуне за прошлу годину Грађани могу од ЕРС тражити нове рачуне за прошлу годину
Електропривреда опомену пред искључење наплаћује 6 КМ Електропривреда опомену пред искључење наплаћује 6 КМ
„Електропривреда Републике Српске“ се задужује за још четири милиона КМ „Електропривреда Републике Српске“ се задужује за још четири милиона КМ
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    10h 56m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    12h 11m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    18h 2m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    16h 29m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    18h 21m
    0