Elektroprivredi Srpske hitno treba dobar domaćin, ovako ne ide

02.05.2020. 14:42
0
IZVOR: rtvbn.com

Predsjednik Odbora Sindikata Elektroprivrede Republike Srpske Zoran Mićanović ne vidi ni jedan razlog da to preduzeće treba da bude privatizovano u narednom periodu, naglašavajući da Elektroprivredi treba što prije dobar domaćin i stručni ljudi, jer ovako, kako je rekao, ne ide…

Mićanović kaže da se o privatizaciji Elektroprivrede dugo priča, ali ne vidi ni jedan razlog zašto bi neko sada to kupio.

On je pozvao Milorada Dodika da što prije postavi dobrog domaćina i stručne ljude u Elektroprivredi Republike Srpske kako ne bi, kako je rekao, ostali bez električne energije.

-Evo da budem iskren do kraja, ako Bog da, da dođe dobar domaćin jer ovako ne ide u Elektroprivredi. Ja bi iskoristio ovu priliku da pozovem našeg autoriteta, broj 1. u Republici Srpskoj, da što prije, što prije, juče, postavi ljude koji znaju da rade- rekao je Mićanović u emiisji „Izazovi“ BN TV.

Nakon novinarskog pitanja, ko je broj 1. u Srpskoj, on je rekao Milorad Dodik.

-On to može i ima tu moć jer ćemo ovako ostati bez električne energije i bićemo primorani da uvozimo električnu energiju- kazao je Mićanović.

Inače,na čelu Elektroprivrede nalazi se vršilac dužnosti direktora Luka Petrović, koji je i generalni sekretar Dodikove stranke.

Komentari 0
Povezane vijesti
Građani mogu od ERS tražiti nove račune za prošlu godinu Građani mogu od ERS tražiti nove račune za prošlu godinu
Elektroprivreda opomenu pred isključenje naplaćuje 6 KM Elektroprivreda opomenu pred isključenje naplaćuje 6 KM
„Elektroprivreda Republike Srpske“ se zadužuje za još četiri miliona KM „Elektroprivreda Republike Srpske“ se zadužuje za još četiri miliona KM
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    16h 38m
    10
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    23h 19m
    13
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    3h 42m
    2
  • Djevojčica pala sa 13. sprata i preživjela
    15h 26m
    0
  • Na aerodromu otkrivena vreća sa zmijama u pantalonama putnika
    13h 53m
    0