Елез у притвору још два мјесеца

02.04.2021. 17:12
0
ИЗВОР: СРНА

Суд БиХ продужио је за још два мјесеца притвор Дарку Елезу, који је осумњичен за организована убиства, изнуде и друга кривична дјела почињена на подручју Источног Сарајева и БиХ, сазнаје Срна из извора блиских истрази.

Тужилаштво БиХ тражило је продужење притвора због опасности од бјекства, неометаног наставка истраге у предмету који воде заједно са МУП-ом Републике Српске, Агенцијом за истраге и заштиту, Агенцијом за форензичка испитивања и вјештачења, као и другим полицијским и безбједносним агенцијама у БиХ, у оквиру предмета "Беливук", "Кавачки клан" и других.

Из Тужилаштва је раније саопштено да је продужење притвора затражено и због сазнања о пријетњама и застрашивањима свједока у предмету.

Пред Судом БиХ јуче је одржано рочиште за продужење притвора Елезу, који је осумњичен за тешка кривична дјела организованог криминала - убиство Синише Миличевића Тигра у Источном Сарајеву, покушај убиства два лица у Бијељини и изнуде, почињене од 2015. до 2019. године.

Коментари 0
Повезане вијести
Нова суспензија за Диану Кајмаковић Нова суспензија за Диану Кајмаковић
Миличевић: Оптужница и мјере забране Драгомиру Васићу најсрамније странице правосуђа БиХ Миличевић: Оптужница и мјере забране Драгомиру Васићу најсрамније странице правосуђа БиХ
Суђење Буљубашићу: Свједок видио мртве комшије у клисури Суђење Буљубашићу: Свједок видио мртве комшије у клисури
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    4h 15m
    0
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    7h 1m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    9h 41m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    6h 34m
    1
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    21h 30m
    0