Епископ Фотије написао пјесму о вирусу корона

05.12.2020. 20:30
0
ИЗВОР: СРНА

Његово преосвештенство епископ зворничко-тузлански Фотије написао је пјесму о вирусу корона, за који каже да је као атомска бомба бачен међу људе.

- Као атомска бомба међу нас бачена, да нас заувек удаљи, да нас раздвоји,да више ближњих нема, да нас заплаше, до подозрења - не додирни,не окуси- стих је из пјесме у којој владика Фотије жали за слободом у времену прије пандемије вируса корона.

Постављајући питање "је л` то та слобода до које нас прогрес доведе, да у огромним редовима за све чекамо и да у нас нико поверења нема", владика Фотије пјесму о корони завршава поруком да Господ једини може утишати ову буру.

- Греси наши плодове ове даше, да плачемо, да плачемо, да би поново у слободи деце Божије живели- поручује епископ зворничко-тузлански.

Љекаре, који се даноноћно боре за људске животе и сами оболијевају од вируса корона, владика назива милостивим Самарјанима који помажу унесрећенима, поредећи их са ванземаљцима због заштитних одијела у којима раде.

Пјесма "Корона" епископа Фотија објављена је на интернет страници Епархије зворничко-тузланске.

Коментари 0
Повезане вијести
Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО) Пјесма о дјевојчици Вели - цвијећем дочекала црногорску војску и због тога убијена (ФОТО)
Баја Мали Книнџа објавио пјесму о Српској (ВИДЕО) Баја Мали Книнџа објавио пјесму о Српској (ВИДЕО)
Епископ Фотије: Пост је животу повратак Епископ Фотије: Пост је животу повратак
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    9h 8m
    0
  • Крађа у Палама
    7h 26m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    21h 45m
    2
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    3h 53m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    6h 41m
    0