Фамос дочекује Јединство

07.05.2022. 09:52
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића данас ће на свом терену дочекати Јединство из Броца у утакмици 25. кола друголигашког "Истока".

Мотористи су поново у серији добрих резултата и занима их само побједа до краја сезоне. Иако ће Владимир Дрињак вјероватно мало и промијешати карте, и покушати у финишу сезоне прилику дати неким млађим играчима, циљеви остају исти, а то су три бода.

- На нашем терену се увијек само ми питамо. Када смо ми прави, када ми играмо онако како можемо, онда је побједа готово сигурна. Тако ће бити и данас, ако ми одиграмо онако како знамо и можемо неће доћи у питање три бода. Знамо да Јединство може бити незгодно на страни, показали су то ове сезоне, али и они долазе растерећено у Војковиће, па вјерујем да ће то бити одлична утакмица, рекао нам је млади голман Моториста, Лука Шупић, који је у претходном колу против Губера одбранио своју најбољу утакмицу за Фамос од како је стао на гол умјесто повријеђеног Марка Терзића.

Утакмица Фамос - Јединство Бродац игра се данас од 16.30.

Коментари 0
Повезане вијести
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    14h 44m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    13h 28m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    8h 13m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    5h 12m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    5h 18m
    0