Famos dočekuje Jedinstvo

07.05.2022. 09:52
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića danas će na svom terenu dočekati Jedinstvo iz Broca u utakmici 25. kola drugoligaškog "Istoka".

Motoristi su ponovo u seriji dobrih rezultata i zanima ih samo pobjeda do kraja sezone. Iako će Vladimir Drinjak vjerovatno malo i promiješati karte, i pokušati u finišu sezone priliku dati nekim mlađim igračima, ciljevi ostaju isti, a to su tri boda.

- Na našem terenu se uvijek samo mi pitamo. Kada smo mi pravi, kada mi igramo onako kako možemo, onda je pobjeda gotovo sigurna. Tako će biti i danas, ako mi odigramo onako kako znamo i možemo neće doći u pitanje tri boda. Znamo da Jedinstvo može biti nezgodno na strani, pokazali su to ove sezone, ali i oni dolaze rasterećeno u Vojkoviće, pa vjerujem da će to biti odlična utakmica, rekao nam je mladi golman Motorista, Luka Šupić, koji je u prethodnom kolu protiv Gubera odbranio svoju najbolju utakmicu za Famos od kako je stao na gol umjesto povrijeđenog Marka Terzića.

Utakmica Famos - Jedinstvo Brodac igra se danas od 16.30.

Komentari 0
Povezane vijesti
Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO) Marija Ana Milinković - Kako je devetnaestogodišnjakinja osvojila Milano (FOTO/VIDEO)
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    17h 5m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 38m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    19h 12m
    2
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    20h 18m
    0
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 40m
    0