Фамос поред Општине и постојећег УО близу да добије великог спонзора

12.07.2022. 19:39
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића припремају се за нову сезону у којој ће послије деценије заиграти Прву лигу Републике Српске.

И док се фудбалери спремају и управа чини велике напоре да Фамосу обезбиједи што боље услове. Предсједник клуба, Маринко Божовић, јучер је обавио разговоре са свим играчима који су изнијели друголигашку сезону на својим леђима, а активности се настављају и даље. Терен се ради, замијењен је бусен на дијеловима терена гдје је то било потребно, а завршава се и клупска зграда која ће добити један потпуно нови изглед.

Није тајна да Фамос своје функционисање темељи на финансијској подршци коју има од Општине Источна Илиџа и начелника Маринка Божовића, као и тренутних чланова Управног одбора клуба. Ипак, уласком у Прву лигу Фамос је постао интересантан и другим привредницима, спремним да помогну рад клуба.

Како сазнајемо и како нам је потврђено, у току су разговори са једним спонзором који је спреман финансијски помоћи функционисање клуба, а даљи преговори настављају се у наредним данима. Са њим, дефинитивно, функционисање Фамоса би добило једну нову димензију и клуб из Војковића би могао постати стабилан прволигаш. 

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима Сутра Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог свештеномученика Петра у Војковићима
У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО) У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака Млади уређивали терен за одбојку на пијеску и некрополу стећака
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    18h 59m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    17h 43m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    12h 28m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    9h 27m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    9h 33m
    0