Famos pored Opštine i postojećeg UO blizu da dobije velikog sponzora

12.07.2022. 19:39
0
IZVOR: sportdc.net

Fudbaleri Famosa iz Vojkovića pripremaju se za novu sezonu u kojoj će poslije decenije zaigrati Prvu ligu Republike Srpske.

I dok se fudbaleri spremaju i uprava čini velike napore da Famosu obezbijedi što bolje uslove. Predsjednik kluba, Marinko Božović, jučer je obavio razgovore sa svim igračima koji su iznijeli drugoligašku sezonu na svojim leđima, a aktivnosti se nastavljaju i dalje. Teren se radi, zamijenjen je busen na dijelovima terena gdje je to bilo potrebno, a završava se i klupska zgrada koja će dobiti jedan potpuno novi izgled.

Nije tajna da Famos svoje funkcionisanje temelji na finansijskoj podršci koju ima od Opštine Istočna Ilidža i načelnika Marinka Božovića, kao i trenutnih članova Upravnog odbora kluba. Ipak, ulaskom u Prvu ligu Famos je postao interesantan i drugim privrednicima, spremnim da pomognu rad kluba.

Kako saznajemo i kako nam je potvrđeno, u toku su razgovori sa jednim sponzorom koji je spreman finansijski pomoći funkcionisanje kluba, a dalji pregovori nastavljaju se u narednim danima. Sa njim, definitivno, funkcionisanje Famosa bi dobilo jednu novu dimenziju i klub iz Vojkovića bi mogao postati stabilan prvoligaš. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima Sutra Sveta tajna Jeleosvećenja u Hramu Svetog sveštenomučenika Petra u Vojkovićima
U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO) U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka Mladi uređivali teren za odbojku na pijesku i nekropolu stećaka
Najčitanije
  • Partizan mijenja ime!
    16h 45m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    21h 18m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    18h 52m
    2
  • Dječiji sajam 8. i 9. juna u Istočnom Sarajevu
    19h 58m
    0
  • Nije prihvaćen veto na Izborni zakon i Zakon o referendumu
    20h 20m
    0