Фоча: Извршена тешка крађа на бензинској пумпи у насељу Миљевина

11.05.2020. 16:07
0
ИЗВОР: Visegrad365

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча захваљујући доброј сарадњи и координацији са полицијским службеницима Полицијске управе Источно Сарајево пронашли  су и лишили слободе лице А.Л. из Сарајева, осумњиченог да је 9. 5. 2020. године са још једним Н.Н. лицем извршио кривично дјело "Тешке крађе" на бензинској пумпи „Нестро Петрол“ у мјесту Миљевина, општина Фоча.

Полицијској станици Фоча  9. 5. 2020. године око 21,30 часова пријављено је да су два непозната лице употребом подесног алата и физичке снаге ушли у објеката бензинске пумпе и из исте отуђили већу количину цигарета различитих марки. На лицу мјеста извршења кривичног дјела полицијски службеници су затекли осумњичене који су се оглушили на издата наређења, те се један извршилац удаљио у путничком возилу „Ауди А6“ у правцу Сарајева, а други је са лица мјеста побјегао пјешке.

О свим околностима и прикупљеним чињеницама обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, који је наложио да се осумњичени након завршене криминалистичке обраде отпусти на слободу, а да се по комплетирању предмета у редовној процедури достави извјештај за поменуто кривично дјело, док се за други извршиоцем још трага.

Коментари 0
Повезане вијести
Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића Пронађено беживотно тијело Драге Танасковића
Часно и храбро војевање фочанских бригада Часно и храбро војевање фочанских бригада
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    20h 1m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    18h 45m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    13h 30m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    10h 29m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    10h 35m
    0