Foča: Izvršena teška krađa na benzinskoj pumpi u naselju Miljevina

11.05.2020. 16:07
0
IZVOR: Visegrad365

Policijski službenici Policijske uprave Foča zahvaljujući dobroj saradnji i koordinaciji sa policijskim službenicima Policijske uprave Istočno Sarajevo pronašli  su i lišili slobode lice A.L. iz Sarajeva, osumnjičenog da je 9. 5. 2020. godine sa još jednim N.N. licem izvršio krivično djelo "Teške krađe" na benzinskoj pumpi „Nestro Petrol“ u mjestu Miljevina, opština Foča.

Policijskoj stanici Foča  9. 5. 2020. godine oko 21,30 časova prijavljeno je da su dva nepoznata lice upotrebom podesnog alata i fizičke snage ušli u objekata benzinske pumpe i iz iste otuđili veću količinu cigareta različitih marki. Na licu mjesta izvršenja krivičnog djela policijski službenici su zatekli osumnjičene koji su se oglušili na izdata naređenja, te se jedan izvršilac udaljio u putničkom vozilu „Audi A6“ u pravcu Sarajeva, a drugi je sa lica mjesta pobjegao pješke.

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade otpusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za pomenuto krivično djelo, dok se za drugi izvršiocem još traga.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sjećanje na stradanje srpskih boraca i civila na Papratnoj njivi Sjećanje na stradanje srpskih boraca i civila na Papratnoj njivi
Naučno istraživanje "Vučje stope" na Alpima Naučno istraživanje "Vučje stope" na Alpima
Mladića iz Foče udarila struja, teško povrijeđen Mladića iz Foče udarila struja, teško povrijeđen
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 6m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 1m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 55m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 4m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 14m
    0