Фоча: Сакупили и уплатили 30.000 КМ болници

30.04.2020. 10:19
0
ИЗВОР: Srpska.info

Удружење произвођача поврћа Републике Српске, у акцији “Наше мало, некоме значи много”, сакупили су 30.000 КМ и уплатили на рачун Универзитетске болнице Фоча.

Бранко Мастало, предсједник овог удружења, казао је за Српскаинфо дас у се акцији одазвали многи повртари из цијеле Републике Српске.

– Болницу у Фочи одабрали смо на основу препоруке Алена Шеранића министра здравља Републике Српске и Бориса Пашалића министра пољопривреде, водопривреде и шумартсва Републике Српске. Захвалност коју су нам исказали Фочаци нас још више обавезује јер смо закључили да је наш избор добар и да ће наша донација бити искориштена у добру сврху – рекао нам је Бранко Мастало, предсједник Удружења повртара РС са сједиштем у Лакташима.

Слика

Он напомиње да су поврати овог проиљеча засијали зантно веће површине него претхопдних година, увјерени да је и то важан допринос Републици Српској у вријеме тешке пандемије опасног вируса.

Коментари 0
Повезане вијести
Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    22h 8m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    12h 28m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    22h 52m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    1h 41m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    1h 35m
    0