Фоча: Током саобраћајне незгоде откривено кријумчарење људи

04.05.2023. 10:30
0
ИЗВОР: radiofoca.com

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча ухапсили су лице чији су иницијали К.Д. из Сарајева због сумње да је починило кривично дјело кријумчарење људи.

Како је саопштено из фочанске Полицијске управе оперативним радом на терену и увидом у надзорне камере полиција је утврдила да је након саобраћајне незгоде из возила марке „голф пет“, којим је ухапшени управљао, изашло шест лица и упутило се у оближњу шуму.

- Прегледом терена у мјесту Шуковац, општина Фоча, полицијски службеници су пронашли шест лица афроазијског поријекла, који нису имали документа и за које се сматра да су илегално ушли на територију БиХ - додаје се у саопштењу.

Криминалистичка обрада лица К.Д. извршена је у просторијама Полицијске управе Фоча, док су лица афроазијског поријекла предата на даље поступање Служби за послове са странцима БиХ, Теренски центар за странце Источно Сарајево.

О свему је упознат дежурни тужилац Тужилаштва БиХ, које је наложио предузимање свих мјера и радњи у циљу документовања кривичног дјела кријумчарење људи.

Коментари 0
Повезане вијести
Црква Светог Николе: Уз обнову светиње освјежен богослужбени живот Црква Светог Николе: Уз обнову светиње освјежен богослужбени живот
Вјетар оборио кров хотела у Фочи Вјетар оборио кров хотела у Фочи
Фоча: Oсумњичени да су кривичним дјелима противправно стекли 700 хиљада КМ Фоча: Oсумњичени да су кривичним дјелима противправно стекли 700 хиљада КМ
Најчитаније
 • Вјечне расправе о календару: Да ли би Срби прихватили промјену датума славе
  19h 33m
  1
 • Удружење "Гробари Пале" организује још једну божићну хуманитарну акцију
  20h 37m
  0
 • Имам позива да се од ловачких секција праве војне формације
  12h 21m
  5
 • У Српској смањено очекивано трајање живота
  21h 9m
  0
 • Пожар на објекту бившег хотела Кристал
  11h 33m
  0