Фоча: Током саобраћајне незгоде откривено кријумчарење људи

04.05.2023. 10:30
0
ИЗВОР: radiofoca.com

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча ухапсили су лице чији су иницијали К.Д. из Сарајева због сумње да је починило кривично дјело кријумчарење људи.

Како је саопштено из фочанске Полицијске управе оперативним радом на терену и увидом у надзорне камере полиција је утврдила да је након саобраћајне незгоде из возила марке „голф пет“, којим је ухапшени управљао, изашло шест лица и упутило се у оближњу шуму.

- Прегледом терена у мјесту Шуковац, општина Фоча, полицијски службеници су пронашли шест лица афроазијског поријекла, који нису имали документа и за које се сматра да су илегално ушли на територију БиХ - додаје се у саопштењу.

Криминалистичка обрада лица К.Д. извршена је у просторијама Полицијске управе Фоча, док су лица афроазијског поријекла предата на даље поступање Служби за послове са странцима БиХ, Теренски центар за странце Источно Сарајево.

О свему је упознат дежурни тужилац Тужилаштва БиХ, које је наложио предузимање свих мјера и радњи у циљу документовања кривичног дјела кријумчарење људи.

Коментари 0
Повезане вијести
На поклоњење Светом Василију из Фоче ходочасти 80 студената На поклоњење Светом Василију из Фоче ходочасти 80 студената
Други дио приче о Светом Будимиру- Несахрањена војска и видање братоубилачких рана Други дио приче о Светом Будимиру- Несахрањена војска и видање братоубилачких рана
Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
Најчитаније
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    13h 49m
    0
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    23h 53m
    0
  • Најављени прекиди електричне енергије
    1h 13m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    21h 20m
    0
  • Нађа Рудакијевић, ученица ОШ „Петар Петровић Његош“, награђена на ликовном конкурсу Црвеног крста
    20h 38m
    0