Форум кандидата сутра у Палама

04.11.2020. 21:05
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Центри Цивилних Иницијатива (CCI) сутра ће организовати Форум кандидата који ће се одржати у Палама  с почетком у 16 часова у просторијама Правног  факултета Универзитета у Источном Сарајеву).

На Форуму кандидата ће учествовати кандидати за начелинка Пала: Марко Ђого (независни кандидат), Бошко Југовић (СНСД – Милорад Додик) и Ненад Вуковић (ПДП).

Форум кандидата има за циљ да се кандидати кроз директну комуникацију са грађанима изјасне о приоритетима за наредни мандатни период,, а које су грађани навели као битне.

 

CCI подсјећа, према мишљењу грађана, најважнија три питања којима би Општина требало да дâ приоритет су: здравствена заштита, улагање у спорт и културу и социјална заштита.

Присутни грађани ће имати могућност да директно поставе питање кандидатима. Такође, кандидатима ће бити упућена и додатна питања која су грађани кандидовали на Уличном штанду одржаном у Палама, као и питања која грађани доставе путем друштвених мрежа.

Сви приједлози и постављена питања биће груписани по областима.

Пренос уживо ће бити доступан на сајту www.Лоокално.ба, као и на Фацебоок страници Лоокално.ба

Наглашавамо да је број мјеста у сали због мјера против пандемије COVID -19 ограничен и молимо све представнике медија да се придржавају мјера које су прописали надлежни.

Форуми кандидата се одржавају у склопу пројекта „Већа одговорност локалне власти за квалитет живота грађана/ки“ који се реализује захваљујући подршци програма "Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative" (BHRI), који спроводи Међународна организација за миграције (IOM), уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (USAID).

Коментари 0
Повезане вијести
Дејан Којић прогласио побједу у Палама Дејан Којић прогласио побједу у Палама
Дани руских филмова за дјецу "Бајке дјетињства" у Палама Дани руских филмова за дјецу "Бајке дјетињства" у Палама
Вечерас дјечије музичко такмичење "Ритам Европе" у Палама Вечерас дјечије музичко такмичење "Ритам Европе" у Палама
Најчитаније
  • Кошарац повукао одлуку о додјели 5.000 КМ Рудуљићу
    5h 55m
    4
  • Потенцијално клизиште у Сарајеву: Општина послала упозорење (ФОТО)
    22h 31m
    0
  • Ова два кандидата из притвора сједају у начелничку фотељу
    23h 11m
    10
  • Писма читалаца: Лабуд гладан, кућица му мала, гађају га камењем
    7h 13m
    6
  • Чији је наш Андрић
    10h 7m
    0