Forum kandidata sutra u Palama

04.11.2020. 21:05
0
IZVOR: KATERA

Centri Civilnih Inicijativa (CCI) sutra će organizovati Forum kandidata koji će se održati u Palama  s početkom u 16 časova u prostorijama Pravnog  fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu).

Na Forumu kandidata će učestvovati kandidati za načelinka Pala: Marko Đogo (nezavisni kandidat), Boško Jugović (SNSD – Milorad Dodik) i Nenad Vuković (PDP).

Forum kandidata ima za cilj da se kandidati kroz direktnu komunikaciju sa građanima izjasne o prioritetima za naredni mandatni period,, a koje su građani naveli kao bitne.

 

CCI podsjeća, prema mišljenju građana, najvažnija tri pitanja kojima bi Opština trebalo da dâ prioritet su: zdravstvena zaštita, ulaganje u sport i kulturu i socijalna zaštita.

Prisutni građani će imati mogućnost da direktno postave pitanje kandidatima. Takođe, kandidatima će biti upućena i dodatna pitanja koja su građani kandidovali na Uličnom štandu održanom u Palama, kao i pitanja koja građani dostave putem društvenih mreža.

Svi prijedlozi i postavljena pitanja biće grupisani po oblastima.

Prenos uživo će biti dostupan na sajtu www.Lookalno.ba, kao i na Facebook stranici Lookalno.ba

Naglašavamo da je broj mjesta u sali zbog mjera protiv pandemije COVID -19 ograničen i molimo sve predstavnike medija da se pridržavaju mjera koje su propisali nadležni.

Forumi kandidata se održavaju u sklopu projekta „Veća odgovornost lokalne vlasti za kvalitet života građana/ki“ koji se realizuje zahvaljujući podršci programa "Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative" (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Komentari 0
Povezane vijesti
Dejan Kojić proglasio pobjedu u Palama Dejan Kojić proglasio pobjedu u Palama
Dani ruskih filmova za djecu "Bajke djetinjstva" u Palama Dani ruskih filmova za djecu "Bajke djetinjstva" u Palama
Večeras dječije muzičko takmičenje "Ritam Evrope" u Palama Večeras dječije muzičko takmičenje "Ritam Evrope" u Palama
Najčitanije
  • Potencijalno klizište u Sarajevu: Opština poslala upozorenje (FOTO)
    20h 56m
    0
  • Ova dva kandidata iz pritvora sjedaju u načelničku fotelju
    21h 36m
    9
  • Košarac povukao odluku o dodjeli 5.000 KM Ruduljiću
    4h 20m
    3
  • Pisma čitalaca: Labud gladan, kućica mu mala, gađaju ga kamenjem
    5h 38m
    5
  • Čiji je naš Andrić
    8h 32m
    0