Фудбалери Србије вечерас гостују Луксембургу

09.10.2021. 17:30
0
ИЗВОР: Катера

Фудбалска репрезентација Србије вечерас игра у гостима против репрезентације Луксембурга, у оквиру  7. кола групе „А“ квалификација за Свјетско првенство 2022. године у Катару.

Главни судија меча је Вилијам Колум из Шкотске, док ће му помагати сународници Дејвид Мекгечи и Франсис Конор, а четврти судија је Доналд Робертсон.

Репрезентација Србије ће у овај меч ући са једном сигурном измјеном, а то је позиција штопера, на којој неће бити Николе Миленковића који је лакше повријеђен.

Остатак екипе је спреман да Србији донесе три бода која би у овом тренутку била злата вриједна, поготово уколико се узме у обзир и ситуација из прошле утакмице, када је против Ирске одиграно 1:1.

С друге стране, Луксембург има мало већих проблема, њихов најбољи играч Жерсон Родригез је добио црвени картон у претходном мечу са Србијом, тако да ће селектор Луксембурга морати на његово мјесто да постави Мориса Девила.

Поред њега, и Енес Махмутовић је наводно повријеђен, те да се ни он неће наћи у стартних 11, док је од раније познато да ни Ларс Жерсон, Винсенс Тил и Марвин Мартин нису спремни за меч.

Србија се налази у сасвим коректној ситуацији када је у питању пласман на Свјетско првенству у Катару, Португалија је испред српске репрезентације са два бода вишка, али уколико узмемо у обзир чињеницу да се посљедњи квалификациони меч игра управо против провпласиране екипе, али да би тај меч добио на значају, Србија мора да добије утакмице против Луксембурга и Азербејџана, са којим играју у уторак наредне седмице.

Меч између Луксембурга и Србије почиње у 20.35 часова, а корисници "м:тел" услуга моћи ће овај меч директно да прате на каналу "Нова бх".

Коментари 0
Повезане вијести
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    15h 8m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    14h 3m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 51m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 57m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    18h 25m
    0