Генерал Младић са радошћу и поносом дочекао 29. рођендан Српске

10.01.2021. 11:22
0
ИЗВОР: СРНА

Генерал Ратко Младић дочекао је 29. рођендан Републике Српске са радошћу и поносом, јер види да се Српска брани, гради и напредује, рекао је Срни генералов син Дарко Младић.

- Он је био увек скроман, никада не истиче неку своју улогу. Просто је срећан када види да се прославља. Сваки рођендан Републике Српске га испуњава задовољством и поносом, иако је тамо где не би требало да буде, он је ту срцем и душом са нама, сваки тренутак док је жив, а биће и после - рекао је Младић.

Према његовим ријечима, генерал Младић је поносан што Српска и у овим тешким временима предузима оно што се може како би сачувала, прије свега, здравље људи и цијелог народа.

Његов син је навео да је генерал на скроман начин у Хашком трибуналу обиљежио и православни Божић, те и да је свима тешко што неко од чланова породице због пандемије вируса корона није могао да буде са њим.

- Од почетка марта је забрана. Ми смо стално у контакту, али тај физички контакт и блискост су незамењиви. Ипак, он то добро подноси - рекао је Младић.

Он је нагласио да има утисак да се здравствено стање његовог оца стабилизовало у протеклих неколико недјеља, од када му је поправљена крвна слика.

- Сад када му је поправљена крвна слика, стабилизовала му се ситуација што се тиче енергије и снаге. Ми сада немамо никакву нову документацију да бисмо реално видели какво је стање. Он иначе не воли да се жали, да пуно прича о својим тегобама, али стабилно је - рекао је Младић.

Он је додао да одбрана генерала Младића већ три мјесеца није добила на увид његову здравствену документацију, те напоменуо да је посљедњи извјештај био непотпун. 

Коментари 0
Повезане вијести
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
На данашњи дан рођен Ратко Младић На данашњи дан рођен Ратко Младић
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 33m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    15h 6m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    14h 47m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    23h 29m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    19h 58m
    0