General Mladić sa radošću i ponosom dočekao 29. rođendan Srpske

10.01.2021. 11:22
0
IZVOR: SRNA

General Ratko Mladić dočekao je 29. rođendan Republike Srpske sa radošću i ponosom, jer vidi da se Srpska brani, gradi i napreduje, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

- On je bio uvek skroman, nikada ne ističe neku svoju ulogu. Prosto je srećan kada vidi da se proslavlja. Svaki rođendan Republike Srpske ga ispunjava zadovoljstvom i ponosom, iako je tamo gde ne bi trebalo da bude, on je tu srcem i dušom sa nama, svaki trenutak dok je živ, a biće i posle - rekao je Mladić.

Prema njegovim riječima, general Mladić je ponosan što Srpska i u ovim teškim vremenima preduzima ono što se može kako bi sačuvala, prije svega, zdravlje ljudi i cijelog naroda.

Njegov sin je naveo da je general na skroman način u Haškom tribunalu obilježio i pravoslavni Božić, te i da je svima teško što neko od članova porodice zbog pandemije virusa korona nije mogao da bude sa njim.

- Od početka marta je zabrana. Mi smo stalno u kontaktu, ali taj fizički kontakt i bliskost su nezamenjivi. Ipak, on to dobro podnosi - rekao je Mladić.

On je naglasio da ima utisak da se zdravstveno stanje njegovog oca stabilizovalo u proteklih nekoliko nedjelja, od kada mu je popravljena krvna slika.

- Sad kada mu je popravljena krvna slika, stabilizovala mu se situacija što se tiče energije i snage. Mi sada nemamo nikakvu novu dokumentaciju da bismo realno videli kakvo je stanje. On inače ne voli da se žali, da puno priča o svojim tegobama, ali stabilno je - rekao je Mladić.

On je dodao da odbrana generala Mladića već tri mjeseca nije dobila na uvid njegovu zdravstvenu dokumentaciju, te napomenuo da je posljednji izvještaj bio nepotpun. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Podžićev lov na Srbe zbog Dana Republike Podžićev lov na Srbe zbog Dana Republike
Aleksa Ćirić: Odlikovanje predsjednika Srpske veliki podstrek za dalji rad (VIDEO) Aleksa Ćirić: Odlikovanje predsjednika Srpske veliki podstrek za dalji rad (VIDEO)
Pokrenuti postupci protiv pripadnika OS BiH koji su bili na obilježavanju Dana Republike Srpske Pokrenuti postupci protiv pripadnika OS BiH koji su bili na obilježavanju Dana Republike Srpske
Najčitanije
 • Lista 10 mobilnih telefona koji najviše zrače (FOTO)
  15h 3m
  0
 • Milanko Čobović prikuplja podatke za pisanje drugog dijela knjige "Rođeni da vječno žive"
  17h 28m
  0
 • Australija deportuje Đokovića iz zemlje
  2h 47m
  0
 • Jake policijske snage na jugu Kosovske Mitrovice
  13h 50m
  0
 • Tužilaštvo BiH odustalo od istrage protiv pet lica u slučaju "Tuzlanska kapija" (VIDEO)
  15h 12m
  0