Голићева сутра у Палама

09.09.2019. 18:46
1
ИЗВОР: Срна

Министар за просторно уређење, грађевинарство и еколгију Републике Српске Сребренка Голић сутра ће током посјете Палама разговарати са руководством Олимпијског центра "Јахорина" и Мини-фабрике за производњу лед расвјете "Вајс лајт" /WEISS LIGHT/.

Голићева ће у 10.00 часова одржати састанак са руководством те фабрике у индустријској зони -Фамос-Коран- којем ће присуствовати и начелник општине Пале Бошко Југовић, саопштено је из Министарства за просторно уређење, грађевинарство и еколгију Републике Српске.

Након састанка, у 10.30 часова Голићева са домаћинима посјетити производни погон -Вајс лајта-, а затим су предвиђене изјаве за медије. Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање и фотографисање на почетку састанка, као и током обиласка фабрике.

У 12.00 часова биће одржан састанак Голићеве са руководством Олимпијског центра -Јахорина-, у присуствову начелника општина Пале Бошка Југовића и Трново Драгомира Гаговића, о могућностима за заштиту Јахорине у категорији парк природе.

Након састанка, у 13.00 часова Голићева ће посјетити локацију радова на изградњи гондоле.

Сниматељима и фото-репортерима биће омогућено снимање и фотографисање на почетку састанка, као и током обиласка радова на изградњи гондоле, након чега ће су предвиђене изјаве за медије.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    A? 09.09.2019. 22:46
    Ko je ova?
Повезане вијести
Акција добровољног даривања крви у петак на Палама Акција добровољног даривања крви у петак на Палама
Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    2h 59m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    2h 39m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    6h 2m
    0
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    6h 59m
    2
  • Полицајац убоден ножем!
    20h 24m
    0