Горан Бандука трку на Тари посветио Магдалени (ФОТО)

15.05.2023. 11:25
0
ИЗВОР: katera.news

Горан Бандука из Источног Сарајева учествовао је у изазовној трци „Трибалион“ на Тари, а сваки корак, на 21 километар дугој стази са 37 препрека, посветио је нашој суграђанки Магдалени Влашки.

Ову трку је Горан посветио својој суграђанки, а сав новац од продаје километара и препрека усмјериће за наставак њеног лијечења.

Бандука је за портал „Катера“ истакао да је стаза била изазовна и изузетно тешка, са великим успонима и захтјевним препрекама за прелазак.

- У моментима када је било најтеже, велика мотивација ми је била Магдалена, јер је овај изазов минималан у поређењу са изазовом с којим се она суочава – рекао је Бандука на наш портал.

Како је истакао, у хуманитарној акцији је учествовао велики број људи, махом оних који се увијек одазивају на хуманитарне акције.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Горан наставља акцију продаје километара настављам до петка, 19. маја, а уплате се могу вршити на његов рачун 1613000105274543 - Raiffeisen Bank, са сврхом уплате „помоћ за лијечење Магдалене Влашки“.

- Овом приликом бих позвао све грађане који су у могућности да донирају новац, јер само тако можемо скупити потребан износ. Наше мало за Магдалену значи много! – рекао је Бандука.

Подсјећамо, осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

Коментари 0
Повезане вијести
Још седам дана активан хуманитарни број за Бошка из Рогатице – позовите 17070! Још седам дана активан хуманитарни број за Бошка из Рогатице – позовите 17070!
Марко ће трчати 1.400 километара кроз пустињу Марока како би помогао Максиму Марко ће трчати 1.400 километара кроз пустињу Марока како би помогао Максиму
Истрчали 564 километра до Острога како би помогли лијечење мале Ленке Истрчали 564 километра до Острога како би помогли лијечење мале Ленке
Најчитаније
 • Детаљи трагедије у којој је живот изгубио директор Студентског дома Фоча
  18h 29m
  0
 • Опљачкана бензинска пумпа у Источној Илиџи
  20h 20m
  0
 • Како је Милош Обреновић тјерао мушкарце да се жене
  21h 52m
  3
 • Најава прекида водоснабдијевања за сутра
  13h 31m
  0
 • Шулић открио производe којима ће бити снижене цијене у Српској
  15h 12m
  4