Горан Бандука трку на Тари посветио Магдалени (ФОТО)

15.05.2023. 11:25
0
ИЗВОР: katera.news

Горан Бандука из Источног Сарајева учествовао је у изазовној трци „Трибалион“ на Тари, а сваки корак, на 21 километар дугој стази са 37 препрека, посветио је нашој суграђанки Магдалени Влашки.

Ову трку је Горан посветио својој суграђанки, а сав новац од продаје километара и препрека усмјериће за наставак њеног лијечења.

Бандука је за портал „Катера“ истакао да је стаза била изазовна и изузетно тешка, са великим успонима и захтјевним препрекама за прелазак.

- У моментима када је било најтеже, велика мотивација ми је била Магдалена, јер је овај изазов минималан у поређењу са изазовом с којим се она суочава – рекао је Бандука на наш портал.

Како је истакао, у хуманитарној акцији је учествовао велики број људи, махом оних који се увијек одазивају на хуманитарне акције.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Горан наставља акцију продаје километара настављам до петка, 19. маја, а уплате се могу вршити на његов рачун 1613000105274543 - Raiffeisen Bank, са сврхом уплате „помоћ за лијечење Магдалене Влашки“.

- Овом приликом бих позвао све грађане који су у могућности да донирају новац, јер само тако можемо скупити потребан износ. Наше мало за Магдалену значи много! – рекао је Бандука.

Подсјећамо, осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

Коментари 0
Повезане вијести
Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке Полицајци Суботић и Митровић трче за лијечење суграђанке
Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО) Са вјером у Веру – Одржано хуманитарно вече за нашу суграђанку (ФОТО)
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    20h 17m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    18h 31m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    16h 21m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    8h 46m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    14h 19m
    0