Goran Banduka trku na Tari posvetio Magdaleni (FOTO)

15.05.2023. 11:25
0
IZVOR: katera.news

Goran Banduka iz Istočnog Sarajeva učestvovao je u izazovnoj trci „Tribalion“ na Tari, a svaki korak, na 21 kilometar dugoj stazi sa 37 prepreka, posvetio je našoj sugrađanki Magdaleni Vlaški.

Ovu trku je Goran posvetio svojoj sugrađanki, a sav novac od prodaje kilometara i prepreka usmjeriće za nastavak njenog liječenja.

Banduka je za portal „Katera“ istakao da je staza bila izazovna i izuzetno teška, sa velikim usponima i zahtjevnim preprekama za prelazak.

- U momentima kada je bilo najteže, velika motivacija mi je bila Magdalena, jer je ovaj izazov minimalan u poređenju sa izazovom s kojim se ona suočava – rekao je Banduka na naš portal.

Kako je istakao, u humanitarnoj akciji je učestvovao veliki broj ljudi, mahom onih koji se uvijek odazivaju na humanitarne akcije.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Goran nastavlja akciju prodaje kilometara nastavljam do petka, 19. maja, a uplate se mogu vršiti na njegov račun 1613000105274543 - Raiffeisen Bank, sa svrhom uplate „pomoć za liječenje Magdalene Vlaški“.

- Ovom prilikom bih pozvao sve građane koji su u mogućnosti da doniraju novac, jer samo tako možemo skupiti potreban iznos. Naše malo za Magdalenu znači mnogo! – rekao je Banduka.

Podsjećamo, osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi liječenje trebalo da nastavi u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Foto Jelena organizuje humanitarno fotografisanje za našeg Miloša Foto Jelena organizuje humanitarno fotografisanje za našeg Miloša
Miloš nas treba – pokrenuta humanitarna akcija za našeg sugrađanina! Miloš nas treba – pokrenuta humanitarna akcija za našeg sugrađanina!
Organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje božićnu humanitarnu akciju (FOTO) Organizacija „Srbi za Srbe“ organizuje božićnu humanitarnu akciju (FOTO)
Najčitanije
 • Glasni kada brane Dodika, nijemi na muke saboraca: BORS na meti žestokih kritika zbog dolaska njihovih čelnika pred Sud BiH
  22h 29m
  8
 • Kosovski vitez Miloš Ćirković: Na zgarištu ikona Svetog Alimpija Stolpnika
  4h 26m
  0
 • Dio boraca i dalje čeka jedinstveni mjesečni dodatak
  10h 40m
  3
 • Otvoren Konzulat Srbije u Palama, Ljevnaić počasni konzul
  5h 56m
  2
 • Jakov Ignjatović - Začetnik realizma u srpskoj književnosti
  8h 46m
  0