Goran Banduka trku na Tari posvetio Magdaleni (FOTO)

15.05.2023. 11:25
0
IZVOR: katera.news

Goran Banduka iz Istočnog Sarajeva učestvovao je u izazovnoj trci „Tribalion“ na Tari, a svaki korak, na 21 kilometar dugoj stazi sa 37 prepreka, posvetio je našoj sugrađanki Magdaleni Vlaški.

Ovu trku je Goran posvetio svojoj sugrađanki, a sav novac od prodaje kilometara i prepreka usmjeriće za nastavak njenog liječenja.

Banduka je za portal „Katera“ istakao da je staza bila izazovna i izuzetno teška, sa velikim usponima i zahtjevnim preprekama za prelazak.

- U momentima kada je bilo najteže, velika motivacija mi je bila Magdalena, jer je ovaj izazov minimalan u poređenju sa izazovom s kojim se ona suočava – rekao je Banduka na naš portal.

Kako je istakao, u humanitarnoj akciji je učestvovao veliki broj ljudi, mahom onih koji se uvijek odazivaju na humanitarne akcije.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Goran nastavlja akciju prodaje kilometara nastavljam do petka, 19. maja, a uplate se mogu vršiti na njegov račun 1613000105274543 - Raiffeisen Bank, sa svrhom uplate „pomoć za liječenje Magdalene Vlaški“.

- Ovom prilikom bih pozvao sve građane koji su u mogućnosti da doniraju novac, jer samo tako možemo skupiti potreban iznos. Naše malo za Magdalenu znači mnogo! – rekao je Banduka.

Podsjećamo, osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi liječenje trebalo da nastavi u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Komentari 0
Povezane vijesti
Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke Policajci Subotić i Mitrović trče za liječenje sugrađanke
Sa vjerom u Veru – Održano humanitarno veče za našu sugrađanku (FOTO) Sa vjerom u Veru – Održano humanitarno veče za našu sugrađanku (FOTO)
„Vjera u Veru“ – Humanitarno veče za našu sugrađanku „Vjera u Veru“ – Humanitarno veče za našu sugrađanku
Najčitanije
  • Petogodišnjak se ugušio čepom od soka
    22h 6m
    0
  • Upozorenje meteorologa za večeras i sutra
    21h 19m
    0
  • Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu
    4h 9m
    0
  • Aprilska penzija 30. aprila
    23h 27m
    3
  • “Slučajna” greška puni kase trgovaca
    23h 51m
    0