Горица и Игор Додик објавили које фирме су у њиховом власништву

19.06.2021. 19:11
0
ИЗВОР: Nezavisne.com

Горица и Игор Додик, син и кћерка Милорада Додика, предсједавајућег Предсједништва БиХ, обратили су се јавности изјавом у којој су навели тачан број фирми чији су власници.

Горица и Игор тврде да су ово урадили с обзиром на, како кажу, "учестало понављање и преношење нетачних и непровјерених информација које је пласирао градоначелник Бањелуке Драшко Станивуковић".

У саопштењу се наводи да су у власништву Горице Додик компаније "Агапе" Бањалука, "Агро воће" Александровац и "Глобал Либерти" Лакташи, а у власништву Игора Додика "Фруит еко" Градишка и "Глобал Либерти" Лакташи.

- Градоначелник Бањалуке посљедњих дана континуирано износи нетачне податке у вези са бројем компанија у нашем власништву, те намјерно креира погрешну и искривљену слику, изазивајући тиме негативне емоције и перцепцију грађана у вези са нама и нашим породицама. Како би јавност располагала тачним и правно ваљаним информацијама навели смо имена компанија које су у нашем власништву-  истиче се у саопштењу које су потписали Горица и Игор Додик.

Они су нагласили да ће, уколико се и након ове транспаренте објаве истинитих података, настави за изношењем нетачних и непровјерених информација бити приморани да истину заштите судским путем, након које ће средства из тужбе донирати у хуманитарне сврхе.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Фирме без радника у Српској оствариле чак 92 милиона КМ добити Фирме без радника у Српској оствариле чак 92 милиона КМ добити
Нови раст минималца катанац на фирме Нови раст минималца катанац на фирме
Горица Додик кандидат на изборима? Горица Додик кандидат на изборима?
Најчитаније
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    14h 1m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    13h 17m
    0
  • Родбина прислужила свијеће на "Новом Зејтинлику"
    10h 33m
    4
  • Човјек из БиХ налетио на змију дугу више од метар и пo (FOTO)
    8h 55m
    0
  • Данас Марковдан
    17h 43m
    0