Град богатији за дјевојчицу

22.09.2022. 08:23
0
ИЗВОР: katera.news

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа рођенa је једна дјевојчица.

Љекарску интервенцију затражило је 37 пацијената.

Град уредно снабдијевен водом.

Електродистрибуција:

Рогатица,

У четвртак, 22. 9. 2022. године и петак, 23. 9. 2022. године, због радова на 10 kV воду Пилана-Сладара, доћи ће до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7:00 до 19:00 часова потрошачима  у насељима: Козадре и Боровско.

У четвртак, 22. 9. 2022. године, и петак, 23. 9. 2022. године, због радова на 10 kV воду Пешурићи, доћи ће до привремених  прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7:00 до 19:00 часова потрошачима  у насељима: Горње Осово, Доње Осово и Шаторовићи.

Соколац,

Због радова на 10 kV воду Бара, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9:00 до 12:00 часова потрошачима у насељу Балтићи.

Због радова на 10 kV далеководу Каљина доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 14:00 часова потрошачима у насељу Мангурићи.

Рудо,

У четвртак, 22. 9. 2022. године и петак, 23. 9. 2022. године, због радова на 10 kV воду Увац, доћи ће до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8:00 до 14:00 часова потрошачима у насељима: Горњи Увац, Штрпца, Плема, Бован, Горња Ријека, Доња Ријека,  Зубач, Бијело Брдо, Омарине, Пријеворац, Божовићи, Ђуровићи, Микавице, Видаковићи и Ваган.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у току протекла 24 часа рођено је седам дјечака и једна дјевојчица.

Љекарску интервенцију затражило је 10 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 7 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа нису имале интервенција.

Саобраћај се јутрос одвија несметано по мјестимично влажном коловозу, магла смањује видљивост у котлинама, а опрез и поштовање саобраћајне сигнализације неопходни су на дионицама на којима се изводе радови, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Републике Српске.

Због радова је измијењен режим у одвијању саобраћаја у тунелу Чељиговићи на магистралном путу Лапишница-Љубогошта и у тунелу Стамболчић на путу Пале-Подграб.

Због бројних одрона и опасности од клизишта на магистралном путу Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.

Клизишта успоравају саобраћај и на дионици магистралног пута Фоча-Горажде, у мјесту Филиповићи и на регионалном путу Укрина-Горња Вијака.

У Репубилици Српској и ФБиХ данас ће бити сунчано вријеме, уз умјерену облачност, само је на истоку понегдје могућа слаба киша.

Вјетар ће бити слаб, сјеверног смјера, на југу и планинама умјерен до појачан, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха од девет до 19, на југу до 22 степена Целзијусова.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Соколац, Чемерно два, Хан Пијесак три, Билећа, Мркоњић Град, Приједор, Бугојно, Ливно четири, Бањалука, Сарајево пет, Бијељина, Нови Град, Бихаћ, Зеница шест, Добој, Рудо, Тузла осам, Требиње и Мостар 10 степени Целзијусових.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас киша, на истоку јачи пљускови са грмљавином Данас киша, на истоку јачи пљускови са грмљавином
Сутра облачно и свјежије са повременом кишом Сутра облачно и свјежије са повременом кишом
Наш град богатији за једног дјечака Наш град богатији за једног дјечака
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    17h 52m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    16h 48m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    16h 52m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    13h 45m
    1
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    15h 42m
    0